Nieuwe filmrecensies – Week 47 – Met o.a.: The Hunger Games: Mockingjay – Part 1

Wekelijks verschijnen er niet alleen nieuwe games, maar ook nieuwe films. Onze vrienden van MoviesNET bekijken wekelijks de nieuwste films voor jullie en geven hun oordeel in een recensie. Met deze week de recensies van The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 en John Wick.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1
Nadat zij tweemaal de Hongerspelen heeft overleeft staat Katniss aan de vooravond van een enorme opstand binnen de districten. Bewoners van Panem, maar dan toch vooral die uit District 13, zien haar als het gezicht van de opstand, als hun Mockingjay. Weet Katniss zich staande te houden in de strijd tegen The Capitol? En misschien nog wel belangrijker, weet ze de strijd te winnen?


Lees hier de recensie van The Hunger Games: Mockingjay – Part 1.

John Wick
Een man, een missie, wraak. John Wick (Keanu Reeves) is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn luxe leven in New York. Totdat alles wat hem lief is, wordt afgenomen door een groep gewelddadige gangsters. Er rest John Wick nog maar één ding: wraak.


Lees hier de recensie van John Wick.
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren