Nieuwe filmrecensies – Week 48 – Met o.a.: Horrible Bosses 2

Wekelijks verschijnen er niet alleen nieuwe games, maar ook nieuwe films. Onze vrienden van MoviesNET bekijken wekelijks de nieuwste films voor jullie en geven hun oordeel in een recensie. Met deze week de recensies van Horrible Bosses 2 en Jessabelle.

Horrible Bosses 2
Over het algemeen zijn komedie-sequels minder succesvol dan hun voorgangers. In een vrij korte periode krijgen we twee sequels op succesvolle komedies, Dumb and Dumber To, die eerder deze maand uitkwam, en nu ook Horrible Bosses 2. Of Horrible Bosses 2 zijn voorganger weet te overtreffen is nog maar de vraag.


Lees hier de recensie van Horrible Bosses 2.

Jessabelle
Jessabelle wordt aangeprezen door het werk van voornamelijk producer Jason Blum te benoemen. Deze man heeft namelijk meegewerkt aan populaire films als Paranormal Activity, Sinister, The Purge en Insidious. Het scenario is geschreven door Robert Ben Garant, die op zijn scenario-cv nog geen horrorfilms had staan. Hij is namelijk vooral bekend van zijn scenario’s voor films als Night at the Museum en Herbie Fully Loaded. Hij speelde zelf een rol in Reno 911!. Regisseur Kevin Greutert mag dan veel werk hebben verricht aan verschillende thrillers en horrorfilms, maar hij regisseerde alleen de latere Saw films Saw VI en Saw 3D, films die volgens een aantal critici vooral zijn gemaakt om extra geld te verdienen door gebruik te maken van de populariteit van de eerste drie delen en dat lijkt bij Jessabelle toch ook wel een beetje het geval te zijn.


Lees hier de recensie van Jessabelle.
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren