PlayStation Plus-games van december zijn o.a. Injustice: Gods Among Us en Hitman Trilogy

Een paar weken geleden liet Sony al weten dat de PlayStation Plus-games van de PlayStation 4 voor december de Ultimate Edition van Injustice: Gods Among Us en Secret Ponchos zullen zijn. Terwijl het in januari 2015 de beurt is aan InFamous: First Light en The Swapper. Nu heeft het Japanse bedrijf ook de andere PlayStation Plus-games van december onthuld.

PlayStation 3-bezitters met een Plus-abonnement kunnen in de laatste maand van het jaar gratis aan de slag met de Hitman HD Trilogy. Naast dit nostalgische uitstapje is er ook ruimte voor de Japanse cultgame Deadly Premonition: The Director’s Cut, een bijzondere psychologische horrorgame.

Voor Vita-gamers staan er natuurlijk ook weer twee nieuwe titels te wachten. Ditmaal is het onder andere de beurt aan de tower defence-game Final Horizon. De tweede titel, Titan Attacks, is een arcade shoot ‘em up en maakt gebruik van het Cross Buy-principe. Dit betekent dat ook PlayStation 4- en PlayStation 3-gamers met Titan Attacks aan de slag kunnen gaan.

De PlayStation Plus-games van december zullen vanaf woensdagmiddag 3 december beschikbaar zijn en dat betekent ook dat je vanaf dan niet langer de Plus-content van november kunt claimen. Je hebt dus nog een weekje om The Binding of Isaac Rebirth (PS4 en Vita), Steamworld Dig (PS4 en Vita), Escape Plan (PS4 en Vita), Frozen Synapse Prime (PS3), Luftrausers (PS3 en Vita) en The Hungry Horde (PS Vita) aan je collectie toe te voegen!

  1.   
    mrb80's avatar

    Driveclub voor psplus?

  2.   
    Moodey's avatar

    Waaaroooom is er nog geen hitman voor ps4???? Had die wel willen hebben.. Hitman is nice namelijk

  3.   
    Leukste's avatar

    ”mrb80″ schreef, "Driveclub voor psplus?"

    De vraag waar de PS Plus edition blijft is ook op 19 november gesteld op hun Facebook pagina.
    Daar werd geantwoord met: “Driveclub The PS+ Edition is on hold until the server capacity issues are fixed.”
    Facebook vraag: Link.
    Voor de rest is het behoorlijk stil gebleven rondom de PS Plus Edition van de game.

    @Topic: Ben benieuwd. Er is naast deze games anders ook genoeg te gamen in december volgens mij.

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Injustice sowieso eens proberen en misschien Final Horizon. Verder niet heel interessant voor mij.

  5.   
    Moon-Hero's avatar

    Hmm ben niet zo van dat arcade fighting style, maar misschien toch maar even proberen (als mijn internet meewerkt). Ik kijk eigenlijk meer uit nar januari!

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mijn plus heb ik niet verlengd vind de games toch voorlopig niks op de ps4, op de ps3 game ik niet meer dus als er weer wat leuks is koop ik wel weer plus.