PS4-exclusive Bloodborne uitgesteld tot eind maart 2015

De PlayStation 4-exclusive Bloodborne is met twee maanden uitgesteld, zo maakt Sony Computer Entertainment Japan bekend. De game van ontwikkelaar From Software zou eerst begin februari verschijnen, maar de makers krijgen bijna twee maanden extra ontwikkeltijd. De nieuwe releasedatum in Europa is 25 maart.

Masaaki Yamagiwa van Sony Computer Entertainment Japan vertelde het nieuws op het PlayStation Blog:

Unfortunately, I’m here today to announce a short delay to the release date, as we need a few more weeks to deliver you the best possible final experience. We were really grateful for all the player data and feedback we received from those who took part in our recent limited alpha test, and this extra development time will allow us to better integrate these learnings into the game.

In the meantime, look out for some exciting Bloodborne news in early December. Thank you very much for your continued support and patience.

Kijk jij uit naar Bloodborne? Of verwacht je er weinig van? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    NoFearz's avatar

    Mijn PS4 is daarbij nu ook uitgesteld.

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Neeee, de enige andere game die ik wilde voor m’n ps4 at this point 😛

  3.   
    gamepower's avatar

    weer van dat…ik vraag me af waarom ik een ps4 gekocht heb

  4.   
    assassin_MKA's avatar

    @gamepower Verkoop het dan en koop nooit meer een Sony console.

  5.   
    Leukste's avatar

    gamepower schreef, "weer van dat…ik vraag me af waarom ik een ps4 gekocht heb"

    Het ziet er naar uit dat ook deze game door uitstel is getroffen. Laten we gewoon hopen dat ze de tijd goed besteden om de game beter te maken dan een game af te leveren die niet klaar is of gehaast is afgemaakt, toch?

    assassin_MKA schreef, "@gamepower Verkoop het dan en koop nooit meer een Sony console."

    Ik zou ook niet blij zijn als een game die ik graag wil spelen wordt uitgesteld voor mijn console. Maar om nou meteen de console weer te verkopen is ook een radicale wending. Deze keer is het voor een “exclusive” game, dan weer voor een multiplatform. Jij zou toch ook niet een dolblije comment plaatsen als een game die je graag snel ziet verschijnen wordt uitgesteld. Ik in ieder geval niet.

    @ Topic: Net als dat aardig wat games nu toch wel een redelijk matige launch kennen is het uitstellen van games nu toch ook behoorlijk op weg om meer regel dan uitzondering te worden. Toch wel jammer. Nou laten we december dan maar afwachten voor het komende “exciting” nieuws.

  6.   
    Goldcobra's avatar

    Leukste schreef, "

    ”gamepower” schreef, "weer van dat…ik vraag me af waarom ik een ps4 gekocht heb"

    Het ziet er naar uit dat ook deze game door uitstel is getroffen. Laten we gewoon hopen dat ze de tijd goed besteden om de game beter te maken dan een game af te leveren die niet klaar is of gehaast is afgemaakt, toch?

    assassin_MKA schreef, ".."

    Ik zou ook niet blij zijn als een game die ik graag wil spelen wordt uitgesteld voor mijn console. Maar om nou meteen de console weer te verkopen is ook een radicale wending. Deze keer is het voor een “exclusive” game, dan weer voor een multiplatform. Jij zou toch ook niet een dolblije comment plaatsen als een game die je graag snel ziet verschijnen wordt uitgesteld. Ik in ieder geval niet."

    Ik denk dat assassin_MKA meer doelt op het feit dat gamepower dat soort dingen iedere keer zegt bij iets dat met PS4 te maken heeft. Als je ergens zo ontevreden mee bent, kun je datgene beter verkopen.

  7.   
    assassin_MKA's avatar

    Goldcobra schreef, "
    Ik denk dat assassin_MKA meer doelt op het feit dat gamepower dat soort dingen iedere keer zegt bij iets dat met PS4 te maken heeft. Als je ergens zo ontevreden mee bent, kun je datgene beter verkopen."

    +1