Assassin’s Creed: Unity framerate patch uitgesteld

De vierde patch voor Assassin’s Creed: Unity, die de framerate-problemen had moeten oplossen, is uitgesteld.

As stated last week, we鈥檇 expected to release the patch today (and we know that many are anticipating its release), but we are choosing to hold off until we can give you the improvements we鈥檝e promised.
Op de Assassin’s Creed-website van Ubisoft is te lezen dat de patch is uitgesteld tot de verbeteringen kunnen voldoen aan de verwachtingen die zijn geschapen. Hiervoor wordt Parijs enigszins aangepast. Wat hiermee bedoeld wordt is echter niet genoemd. Het zal naar verwachting nog enige dagen duren voor de patch wel naar buiten gebracht wordt.

  1.   
    NinoMelle's avatar

    Tis natuurlijk belachelijk dat dit zomaar kan gebeuren… Hoop echt dat ze geen grote dingen gaan veranderen aan Parijs..

  2.   
    3333/3333's avatar

    Volgens meerdere tech-kanalen op Youtube zitten de problemen tot diep in de game, waardoor o.a. de cpu zwaar overbelast wordt. Ik verwachtte eerlijk gezegd ook niet dat dit zo snel opgelost zou worden.

  3.   
    OnOwned's avatar

    Nou ja ze hebben iig geleerd van hun vorige fout. Breng niet iets uit wat nog niet af Is. Maar dat er nog zoveel oplapwerk nodig Is voor Unity is enorm triest. Heb vorige week nog geprobeerd de game te spelen, maar vooral bij veel NPC’s in het level is het nog heel dramatisch. Pop-ups over de hele map en framerate Is niet te harden. Dit moet een hele goede patch zijn.

  4.   
    Jarek's avatar

    OnOwned schreef, "Nou ja ze hebben iig geleerd van hun vorige fout. Breng niet iets uit wat nog niet af Is."

    Ik vraag me af of Ubisoft ooit dingen zal leren, ze doen dit nu al meerdere jaren achter elkaar en komen er elke keer weer mee weg. Genoeg is genoeg lijkt me. 馃檪

  5.   
    Neolite's avatar

    Erik Rommel schreef, "Volgens meerdere tech-kanalen op Youtube zitten de problemen tot diep in de game, waardoor o.a. de cpu zwaar overbelast wordt. Ik verwachtte eerlijk gezegd ook niet dat dit zo snel opgelost zou worden. "

    DX11 API wordt overbelast en dat zorgt vervolgens voor een fors aantal bugs, textures die verdwijnen, zwevende objecten etc. Dit is kenmerkend voor een slechte engine, iets wat dus zou betekenen dat ze een fors gedeelte van de game opnieuw zullen moeten maken.

    De grote vraag is natuurlijk hoe lang Ubisoft blijft proberen om dit debacle tot een positief einde te brengen. Als dit 眉berhaupt al mogelijk is.

  6.   
    INeedAJuanDance's avatar

    waardeloos! Het had eigenlijk nooit zo uit mogen komen.

    Vind het zeer slecht van ubisoft dat ze nu zelfs de patch uitstellen. Dan moeten die programmeurs maar nachtje doorhalen om alles te fixen. Ze mogen echt niet nog zo’n game uitbrengen want dan is ubisoft heel wat mensen kwijt die hun game gaan kopen!

    Wel altijd fan geweest van de Assasins’s Creed sersie!

  7.   
    Thijs.'s avatar

    ze blijven wel goed bezig die gasten bij ubicock 馃懣

  8.   
    YuiNyan's avatar

    sinds de laatste amd driver update heb ik gelukkig een fps die boven de 30 blijft, maar de game is echt een drama het maakt niet uit of ik de game op low of op ultra zet ik blijf de zelfde framerate houden.

  9.   
    gamepower's avatar

    ik blijf het toch vreemd vinden dat ik niet echt veel problemen heb met de game.
    het draait idd niet altijd even soepel, maar meestal is het dan in een cutsene of eens een peetje die omhoog blijft hangen.
    maar in de game zelf valt het allemaal wel mee, meeste probleem heb ik met laadtijden soms wel 2a3 min als je even dood bent geweest, dit haalt je volledig uit de game!
    al bij al vind Unity een vette game, maar wie ben ik om daarover te oordelen

  10.   
    3333/3333's avatar

    YuiNyan schreef, "sinds de laatste amd driver update heb ik gelukkig een fps die boven de 30 blijft, maar de game is echt een drama het maakt niet uit of ik de game op low of op ultra zet ik blijf de zelfde framerate houden."

    Dat heeft dan waarschijnlijk weer met die cpu overbelasting te maken, dan maken de grafische settings niet zoveel meer uit. Dan blijft de peformance ondermaats, zelfs op low.

  11.   
    Metalhead95's avatar

    Lekker bezig Ubisoft 馃槙

  12.   
    FireBallz's avatar

    conclusie: Ubisoft is door het ijs gezakt dit jaar.

  13.   
    tijn80's avatar

    Ik ben op dit moment een patch voor Unity op de PS4 aan het downloaden van 6.5GB. Iemand al gezien wat hier in zou zitten?

  14.   
    LardvdMeer's avatar

    Hier ook een update van 6,50GB op de PS4
    Lijkt me dat hier toch meer van bekend moet zijn

  15.   
    LardvdMeer's avatar

    Net even gegoogeld maar het gaat hier volgens gamekings toch echt om de 4e patch

  16.   
    Leukste's avatar

    tijn80″]Ik ben op dit moment een patch voor Unity op de PS4 aan het downloaden van 6.5GB. Iemand al gezien wat hier in zou zitten?[/quote]
    Ja, heb links geplaatst op het forum.

    [quote=”LardvdMeer schreef, "Hier ook een update van 6,50GB op de PS4
    Lijkt me dat hier toch meer van bekend moet zijn"

    Klopt, dit nieuws bericht is ook van 16 december s’ochtends. Kijk af en toe eens ook even op het forum als het je niet snel genoeg gaat.:wink:

    LardvdMeer schreef, "Net even gegoogeld maar het gaat hier volgens gamekings toch echt om de 4e patch"

    Klopt de 4e patch is live voor PS4 en Xbox One. PC volgt later deze week. Zie ook het forum.

  17.   
    Eichmann's avatar

    De recent uitgebracht patch schijnt de desbetreffende 4e te wezen en verhelpt degelijk wel framerate issues.

  18.   
    LardvdMeer's avatar

    @leukste
    Het was niet negatief bedoeld mijn reactie was uit verbazing op het artikel helaas is mij niet duidelijk hoe ik vanuit de ios app het forum kan lezen

    anyway super blij met de patch ik merk zeker verbeteringen mochten er nog mensen zijn voor co-op voeg me dan even toe op PSN LardvdMeer

  19.   
    tijn80's avatar

    LardvdMeer schreef, "@leukste
    Het was niet negatief bedoeld mijn reactie was uit verbazing op het artikel helaas is mij niet duidelijk hoe ik vanuit de ios app het forum kan lezen
    anyway super blij met de patch ik merk zeker verbeteringen mochten er nog mensen zijn voor co-op voeg me dan even toe op PSN LardvdMeer
    "

    Op het forum stond het nieuws ook maar net. Het is dus niet zo vreemd dat we dat niet gezien hebben. Het forum is niet vanuit de app te bereiken, maar de link zou een browser moeten openen naar het forum. Dat doet hij op de androidapp i.i.g. wel. 馃槈