GamersNET Radio Marathon Marathon: Wat is jouw favoriete game-muziek?

Hij komt eraan: de GamersNET Radio Marathon Marathon! Gezien onze vaste radioshow over games voor het vijfde jaar op rij een marathon zal beleven, gaan we extra lang door. Aanstaande 27 december gaan we namelijk niet 12, maar een volle 24 uur lang GamersNET RADIO livestreamen! Gedurende deze livestream praten de redacteuren van GamersNET over van alles en nog wat, maar we willen ook interactie met de bezoeker. Wij zoeken jullie meningen en suggesties!

Momenteel zijn we druk bezig met het inroosteren van interessante blokjes voor de Marathon Marathon. Een beetje discussie hier, een wedstrijdje daar. Graag zouden we ook een tijdslot vrij willen maken om het onderwerp ‘muziek in games’ aan te kaarten en te bespreken. Redacteuren kunnen hun eigen favoriete nummertjes meenemen naar GNHQ om te bespreken, maar jij kunt nu al je verzoekjes indienen.

Daarom vragen wij ook: wat is jouw favoriete muziek uit een game? Laat het ons weten door onder dit bericht je mening te geven. Vertel ons ook vooral waarom het nummer je favoriet is geworden, en wie weet draaien we straks live jouw favoriete game-muziekje in onze gezellige radioshow!

De GamersNET RADIO Marathon Marathon is zaterdag 27 december vanaf 11:00 ’s ochtends te vinden op het GamersNET Twitch-kanaal en natuurlijk GamersNET.nl!
  1.   
    stinkiwinkie's avatar

    van AC black flag: pirates beware omdat het mij piraatgevoel geeft met mijn schip op de oceaan en lekker al de schepen te plunderen die in mijn weg zijn :D. Ook van Middle earth: Ioreth. De scène met je vrouw wanneer je sneaking aan haar bloemen geeft, maar later vermoord wordt door de Black Hand van Sauron. Gravewalker is ook niet mis, door haat en woede de dood van je familie gaat een bloedbad gaat verrichten op de Uruks en Uruk-ha. :

  2.   
    WoKingNL's avatar

    De Halo soundtrack waaronder natuurlijk de “Mjolnir mix” maar ook “Never forget” zijn beide heel erg goed, wanneer ik deze hoor verplaats ik mezelf meteen terug in hoe episch halo is.
    https://www.youtube.com/watch?v=sCxv2daOwjQ en

    Een andere waar ik aan denk is “Invincible” een soundtrack uit WoW die precies de melancholy in de situatie om de Lich king weergeeft. https://www.youtube.com/watch?v=4n6WP9qHyRM

  3.   
    Thijs.'s avatar

    meerde soundtracks van little big planet neem bijvoorbeeld sleepyhead van passion pit

  4.   
    Trancefan's avatar

    Gegarandeerd dat de battlefield 1942 themesong hier ook bij hoort! Echt zo’n nostalgisch nummer wat me terug doet denken aan mijn jeugd.

  5.   
    Gozer_033's avatar

    GTA V next gen : mike posner with cooler than me, Battlefield 4 tune, FIFA 07 : shiny toy guns with you are the one, nfs hot pursuit : benny benassi with cinema, midnight club 3 DUB Edition : kasabian with club foot, GTA Vice City Stories : heel radio flash FM. waar je een supervet shirt van heb in GTA V kon je in zo’n special crate drop krijgen een weekend super exclusive. 😆

  6.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    de theme song van uncharted 3 is episch

  7.   
    3333/3333's avatar

    Medal of Honor: Frontline en Socom 3

    Zulke mooie herinneringen.

  8.   
    Basman01's avatar

    stinkiwinkie schreef, "van AC black flag: pirates beware omdat het mij piraatgevoel geeft met mijn schip op de oceaan en lekker al de schepen te plunderen die in mijn weg zijn :D. Ook van Middle earth: Ioreth. De scène met je vrouw wanneer je sneaking aan haar bloemen geeft, maar later vermoord wordt door de Black Hand van Sauron. Gravewalker is ook niet mis, door haat en woede de dood van je familie gaat een bloedbad gaat verrichten op de Uruks en Uruk-ha. :"

    de GN-crew die de shantys doet uit AC black flag xD

  9.   
    Tom 2.0's avatar

    Mirror’s Edge, Mass Effect, Last of Us, Hotline Miami! 😆

  10.   
    LennartvA's avatar

    Dat is met afstand de muziek van de Elder Scrolls serie, en dan voornamelijk van Morrowind! Heerlijke, rustgevende muziek!

  11.   
    Leukste's avatar

    Golden Sun – Venus Light House, Deze game gaat mij gewoon nooit vervelen. En telkens als ik in een ver gevorderd stadium van de game bij deze vuurtoren terugkeer verwelkomt deze muziek me.
    NFS Hot Pursuit(2010) – Edge of the Earth. Want zo wil je de achtervolging op racers inzetten.
    Mirror’s Edge – Still Alive. Gewoonweg mooie muziek.
    Final Fantasy XIII – Sabers Edge. De muziek bij je eerste gevecht in FF XIII.

  12.   
    Ryan2000's avatar

    Ik ga zeker kijken!! 😀

  13.   
    wilcozuijd's avatar

    de muziek van battlefield is altijd goed

  14.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Playlist!

  15.   
    stinkiwinkie's avatar

    Ah ja, nog iets vergeten: Ook mass effect 2: de suicide mission. Mass effect 3: leaving earth en een End once and for all. Crysis 2 Main Theme van Hans Zimmer !!!

  16.   
    WesterW's avatar

    Lisa Miskovsky’s Still Alive (Mirror’s Edge) is al genoemd en verdient zeker een plekje, maar persoonlijk wil ik nog wat liefde voor de muziek van Castlevania delen. Vampire Killer is een iconisch nummer en vindt daarom zijn plek in vrijwel elke Castlevania-titel en daarbuiten. Veel herinneringen aan diverse Castlevania-games komen dan ook naar boven bij het horen van deze klassieker 😉

  17.   
    sander123456789's avatar

    De muziek in de Gerudo Valley uit Ocarina of time. Die loopt ook lekker, kan je dus non-stop draaien 🙂

  18.   
    xizaaR's avatar

    Hell March van Red Alert 2 of Sanctuary van Kingdom Hearts. Zoveel mooie muziek, onmogelijk om mijn favoriet te kiezen 🙂

  19.   
    FireBallz's avatar

    niet echt een nummer, maar ik ben zeer te spreken over de muziek van NFS: most wanted 2012.