GN Lunchtip: Een voorproefje van een mogelijke GTA 5-webserie


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

GTA 5 heeft een enorme open wereld en met de nieuwe generatie zijn de graphics haast zo goed als een film. Genoeg materiaal om een goede trailer van te maken dus! Dat heeft YouTuber Commandoblague dan ook gedaan. Mits je het op de juiste manier edit en de goede muziek eronder zet, zal je haast denken dat het een geanimeerde film was. Niets is minder waar! Oké, vooralsnog is het alleen nog maar een trailer, maar in een reactie laat de maker weten met het idee te spelen om er een daadwerkelijke webserie van te maken. Met inmiddels meer dan duizend likes en veel positieve reacties lijkt dat inmiddels wel snor te zitten. We laten je in een volgende GN Lunchtip weten wanneer het zover is!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De miniatuurversie van Los Santos.

Eet smakelijk!

  1.   
    Andrevantoever's avatar

    Hahaha dit is echt geniaal! Hier wil ik echt meer van zien! 😆