Nieuwe DriveClub-expansion verschijnt woensdag

Evolution Studios heeft het eerder zo desastreus gelanceerde DriveClub inmiddels aardig op de rit. Vorige week verscheen de langverwachte update die ons met gierende banden door de regen liet scheuren en aanstaande woensdag kunnen we alweer met een nieuwe expansion aan de bak.

De nieuwe expansion luistert naar de naam “Redline” en biedt spelers maar liefst elf nieuwe tourevenementen, vijf trophies en vijf nieuwe blinkende wagens: de Renault Alpine A110-50, McLaren F1 LM, Ferrari 458 Speciale,Chevrolet Corvette Stingray en de Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive.

Redline zal gratis beschikbaar worden gesteld voor Season Pass-bezitters. Het prijskaartje dat er voor de overige spelers aan zal komen te hangen is nog onbekend. Voor het einde van dit jaar kunnen we de volgende expansion, genaamd “The Elements”, alweer verwachten.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    “redline zal gratis beschikbaar worden gesteld voor season-pass houders” vind dat altijd een beetje ‘vies’ want je betaald gewoon voor die season-pass dus eigenlijk is er niks gratis… voor de rest kan het best een DLC zijn

  2.   
    boogy0603's avatar

    en dan heb ik weer geen season pass

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Thijs. schreef, "”redline zal gratis beschikbaar worden gesteld voor season-pass houders” vind dat altijd een beetje ‘vies’ want je betaald gewoon voor die season-pass dus eigenlijk is er niks gratis… voor de rest kan het best een DLC zijn"

    Veel ontwikkelaars brengen extra DLC uit of DLC’s buiten de season pass om. Ik denk dat ze eerder bedoelen dat Redline niet in de oorspronkelijke season pass zat.

    Maar alsnog zijn het (zoals je aangeeft) vieze praktijken.

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Ligt een beetje aan de prijs of ik de DLC koop. Heb echter nog genoeg te doen in DriveClub, dus ik twijfel sowieso nog.