Nieuwe filmrecensies – Week 51 – Met o.a.: Exodus: Gods and Kings

Wekelijks verschijnen er niet alleen nieuwe games, maar ook nieuwe films. Onze vrienden van MoviesNET bekijken wekelijks de nieuwste films voor jullie en geven hun oordeel in een recensie. Met deze week de recensies van Annie (OV) (2014), Exodus: Gods and Kings, The Salvation en Love, Rosie.

Annie (OV) (2014)
In 1982 kroop Aileen Quinn in de huid van de roodharige ondeugd Annie. Nu, zo’n 30 jaar later is het de beurt aan Quvenzhané Wallis, een donker gekleurd meisje van pas 11 jaar oud met een afro-kapsel, dat na haar verschijning in 12 Years a Slave vorig jaar nu haar tweede grote rol heeft bemachtigd in één van de bekendste kindermusicals uit de geschiedenis. Kan deze remake tippen aan het origineel?


Lees hier de recensie van Annie (OV) (2014).

Exodus: Gods and Kings
Het is tijd voor wederom een bijbel-verfilming. Eerder dit jaar hadden we al de film Noah met Russel Crowe in de hoofdrol. Ditmaal zien we Christian Bale als het personage Mozes. Onder leiding van Ridley Scott brengt hij één van de meest epische bijbel-verhalen terug naar het grote scherm. Wil je weten of dit gelukt is? Lees dan verder!


Lees hier de recensie van Exodus: Gods and Kings.

Love, Rosie
Lilly Collins en Sam Claflin zijn goed op weg om grote namen te worden in Hollywood. Het zijn dan ook zeker acteurs die weten hoe ze moeten acteren. Samen hebben ze meer dan genoeg chemie op het witte doek in de nieuwe film Love, Rosie.


Lees hier de recensie van Love, Rosie.

The Salvation
De Deense misdaad drama’s zijn op het moment ongelofelijk populair. Series als The Killing, The Bridge en Those Who Kill worden dan ook massaal door de Amerikanen opnieuw gemaakt. The Salvation is de kans voor Deense regisseur Kristian Levring om een Amerikaans genre aan te pakken, namelijk een western. Of het deze amibtieuze regisseur is gelukt is nog maar de vraag.


Lees hier de recensie van The Salvation.
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren