Release van de week: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes pc

Een nieuwe week staat altijd garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games! Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat de pc-versie van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Verder liggen ook deze games straks in de winkels:

DatumGamePlatform
16 decElite: DangerousPC
16 decGuilty Gear Xrd SIGNPlayStation 3, PlayStation 4
16 decLoadoutPlayStation 4
17 decKalimbaXbox One
18 decMetal Gear Solid V: Ground ZeroesPC
18 decFinal Fantasy Explorers3DS

Natuurlijk is Metal Gear Solid V: Ground Zeroes al lange tijd te spelen op de consoles, nu zijn eindelijk ook de pc-gamers aan de beurt. Wil je alles weten over de game, check vooral de Metal Gear Solid V: Ground Zeroes review, of de game-pagina.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes voor de pc is vanaf donderdag verkrijgbaar

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ground Zeroes is een prologue met korte gameplay, je kunt het meer een demo noemen als een game. Maar toch heb ik helemaal geen spijt van mijn aankoop, het is zelfs voor mij de GOTY van 2014!

    Wat je krijgt voorgeschoteld is gewoon perfect te noemen, AI, grafisch, stealth, verschillende gameplay stijlen, sfeer, meer open wereld levels, keuzes die je eind score beïnvloeden. Het is een heerlijke prologue die je flink laat smullen. Ground Zeroes is erg verslavend, ondanks dat het zo kort is, blijf je toch spelen.

    The Phantom Pain heb ik meteen in de pre-order gegooid, terwijl ik niet meer aan pre-orderen doe! 😆

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Karige week, maar ja, we hebben een vol november gehad. Release van de Week is echter ook zeker geen slechte keus.

  3.   
    Hielke's avatar

    Daniel Z schreef, "Karige week, maar ja, we hebben een vol november gehad. Release van de Week is echter ook zeker geen slechte keus."

    Karige week noemt ie dat. Pc gamers hebben met Elite: Dangerous meer dan 24×7 uur speelplezier voor de boeg, als ik het zo inschat! Game of the Year right there.

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Met karig bedoel ik dat er weinig grote titels verschijnen deze week. November zorgde voor meer bombastische weken, dat moet je toegeven 😉