Sniper: Ghost Warrior 3 onthuld voor PlayStation 4, Xbox One en pc

CI Games, recent verantwoordelijk voor Lords of the Fallen, heeft een nieuw deel in de Sniper: Ghost Warrior-reeks aangekondigd en weinig verrassend heet dit deel Sniper: Ghost Warrior 3. Ghost Warrior 3 speelt zich af in het hedendaagse Oost-Europa waarin je natuurlijk weer als lange afstandsschutter te werk zal gaan. Je krijgt te maken met drie verschillende facties die elkander vijandig gezind zijn en op deze wijze krijg je ongetwijfeld genoeg vijanden voor je vizier.

Ontwikkelaar CI Games belooft daarnaast dat je de nodige vrijheid hebt in het vinden van je doelwitten, want de game moet een niet lineare, sandbox-achtige gameplay bieden in grote open strijdtonelen. Opvallend is dat Steve Hart, voorheen senior producer van Rebellion’s Sniper Elite V2, medeverantwoordelijk zal zijn voor Sniper: Ghost Warrior 3.

Hoewel de sniper-franchise behoorlijk populair is en er meer dan 5,5 miljoen exemplaren van de voorgaande delen verkocht zijn, waren het eerste en tweede deel allesbehalve goed. Wellicht weet CI Games hier, mede met de komst van Hart, dus verandering in te brengen. De baas van de ontwikkelaar, Marek Tyminski, is in ieder geval enthousiast:

We’re investing a significant amount of effort into the third installment.

We’re fully committed to creating a AAA franchise that gamers can rely on for the ultimate first-person sniper experience.

Sniper: Ghost Warrior 3 verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game moet in de eerste helft van 2016 verschijnen.

  1.   
    kristianH's avatar

    ben benieuwd hoe een triple A sniper fps zal zijn

  2.   
    Thijs.'s avatar

    kristianH schreef, "ben benieuwd hoe een triple A sniper fps zal zijn"

    dan raad ik je sniper elite 1, 2 of 3 aan, ik vind ghost warrior helemaal niks peroonlijk.

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Ze hebben veel goed te maken inderdaad, de vorige delen waren niet fraai. Jammer, want ik hou er heel erg van om als sluipschutter te spelen, dus ik hou de game toch in de gaten. De eerdere delen hadden een vervelende manier van lineaire gameplay, terwijl je bij sniperen juist die vrijheid nodig hebt. Gelukkig gaan ze die vrijheid implementeren in het derde deel.

  4.   
    FireBallz's avatar

    Jammer dat ie niet voor PS3 komt. Desnoods haal ik m voor de PC maar dan moet ik natuurlijk wel eerst de systeemeisen weten.. [hint]

  5.   
    Thijs.'s avatar

    ”JaChKa1802″ schreef, "Jammer dat ie niet voor PS3 komt. Desnoods haal ik m voor de PC maar dan moet ik natuurlijk wel eerst de systeemeisen weten.. [hint]"

    de vorige delen waren naar mijn weten niet van top graphics. dus met een middel classe pc zou je dat, tenzij ze ineens gek gaan doen, moeten reden

  6.   
    3333/3333's avatar

    Thijs. schreef, "

    ”kristianH” schreef, "ben benieuwd hoe een triple A sniper fps zal zijn"

    dan raad ik je sniper elite 1, 2 of 3 aan, ik vind ghost warrior helemaal niks peroonlijk."

    +1

    Sniper Elite vind ik persoonlijk ook een veel betere franchise als je van sniper-games houdt.

  7.   
    MisterMDW's avatar

    Benieuwd of het dit keer wel de aankondigingen waar kan maken, deel 1 en 2 vielen uiteindelijk toch ietwat tegen. Maar ik ben benieuwd ! 🙂