Sony viert twintigste verjaardag PlayStation met PlayStation 4 in PSOne-stijl

PlayStation bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd door Sony. Onderdeel van dit feest is een speciale, in gelimiteerde oplage verkrijgbare, PlayStation 4 in de stijl van de klassieke PlayStation One. Dit betekent een grijskleurige console met onder meer het klassieke PlayStation-logo. Een uitgebreide kijk op deze beperkt verkrijgbare console zie je in de video hieronder.

De speciale editie zal met slechts 12.300 exemplaren in zeer beperkte oplage verkrijgbaar zijn en aan de 20th Anniversary Edition hangt een prijskaartje van 499 euro. Meer informatie over hoe we in Europa toegang zullen krijgen tot deze console, die niet beschikbaar zal zijn via de traditionele retail, volgt binnenkort.

  1.   
    Jerry97's avatar

    Geven ze niet eens iets weg 🙁

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Gefeliciteert Sony! Dat we nog maar lang van de PlayStation mogen genieten. Deze uitgave is wel heel vet gemaakt, al heb ik nog de voorkeur voor de zwarte versie.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Wat ziet deze versie er toch ongelofelijk gaaf uit. Krijg er heimwee van naar de tijden van de PS1, de eerste echte console die ik kocht. Geen online, geen patches, , geen traag besturingssysteem, ieder weekend in de stad kijken welke game je uit de budgetbak viste met het geld verdiend van je krantenwijk.

    De PlayStation 1 blijft mijn favoriete console aller tijden. Met de Sypro games als beste serie op die console.

  4.   
    Thijs.'s avatar

    damn gaaf dat die zo gelimiteerd is zal wel flink wat waarde krijgen

  5.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Erik Rommel schreef, "Wat ziet deze versie er toch ongelofelijk gaaf uit. Krijg er heimwee van naar de tijden van de PS1, de eerste echte console die ik kocht. Geen online, geen patches, , geen traag besturingssysteem, ieder weekend in de stad kijken welke game je uit de budgetbak viste met het geld verdiend van je krantenwijk.
    De PlayStation 1 blijft mijn favoriete console aller tijden. Met de Sypro games als beste serie op die console. "

    Final Fantasy beleefde zijn hoogtijdagen op de PS1! De eerste drie Resident Evils blijven ook geniaal!
    Sommige games hadden overigens wel wat aan een patch kunnen hebben. Kan iemand zich de game Vigelante 8 nog herinneren? Man, soms werkelijk gewoon 2 frames per seconde…

  6.   
    mattioza's avatar

    Ja waar is de tijd dat je gewoon de disc er kon insteken en dat je de volledige game kon spelen 😀

  7.   
    Ryan2000's avatar

    Die ps4 is echt bruut!!!

  8.   
    Hillianii's avatar

    Jaa zeker is die nice!

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    De trailer (Emagon) van gister heeft dus degelijk te maken met het 20 jaar bestaan van Sony Playstation. Ik ben dus benieuwd wat Sony nog meer in petto heeft (zie rest van de Emagon vertaling)

    Zie nieuwsbericht en Engelse vertaling:

    http://www.gamersnet.nl/nieuws/201412/sony_toont_teaser_van_emagon/

  10.   
    soldierarjan's avatar

    Deze ziet er ect tof eruit.
    Zou willen dat er aan zo eentje kan komen is gewoon investering voor later die edtie word alleen maar meer geld waard voor verzamelaars.

  11.   
    Ralph P Scene's avatar

    zo uitverkocht en dan pittig duur!