Sony waarschuwt voor schaarste PlayStation 4 in Europa

De kerstdagen staan weer voor de deur en dat is natuurlijk een tijd van warmte, naastenliefde en… CADEAUS! Heel veel cadeaus. En hoe kun je jouw zoontje/echtgenoot/broertje/zusje/vriend(in)/goudvis nou blijer maken dan door hem of haar een PlayStation 4 te geven? De console is niet aan te slepen zo vlak voor de feestdagen en daarom waarschuwt Sony Computer Entertainment-directeur Andrew House voor mogelijke schaarste in Europa.

Hoewel House geen exacte cijfers wil noemen, geeft hij aan dat de vraag naar de PlayStation 4 momenteel erg hoog is in Europa:

If I look at Europe I think it is potentially, for the second year running, going to be quite inventory challenged. I’m not going to say you won’t be able to find a PlayStation 4. I think it’s going to be kind of hand to mouth in terms of that market.
Volgens House doet Sony er alles aan om de voorraad op peil te houden. Bovendien blijkt uit een kleinschalig onderzoek van GamersNET dat er vooralsnog geen sprake is van schaarste in de Benelux, dus voorlopig hoeven we ons waarschijnlijk geen zorgen te maken.

  1.   
    Supermanneke's avatar

    Ze zijn denk in de hack van laatst allemaal digitaal gestolen :D…

  2.   
    bjorntukkertje's avatar

    Ik heb mijn ps4 vlak na de release uit Frankrijk gehaald, gewoon 3 dagen later in huis, dus als hij weer ‘op’ raakt kijk eerst ff in het buitenland

  3.   
    fdennis's avatar

    Ik had de ps4 in juli 2013 al gereserveerd. Kreeg hem gewoon op de release dag. Echter heb je hem pas in mei 2015 echt nodig. Want dan heb je met Witcher 3 pas een echte next gen game.

  4.   
    gamepower's avatar

    mooie verkoop truc van sony….iedereen die erin loopt gaat nu een ps4 gaan halen met het gevoel van waow ik heb er nog 1tje kunnen scoren , terwijl er eigenlijk geen schaarste is…

  5.   
    3333/3333's avatar

    Wij van Wc-eend adviseren…

  6.   
    stinkiwinkie's avatar

    fdennis schreef, "Ik had de ps4 in juli 2013 al gereserveerd. Kreeg hem gewoon op de release dag. Echter heb je hem pas in mei 2015 echt nodig. Want dan heb je met Witcher 3 pas een echte next gen game."

    Nog ene die het door heeft Dat CD Projekt red de game-industrie van de toekomst is. Klantvriendelijkheid is de hoogste prioriteit! ๐Ÿ™‚

  7.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Erik Rommel schreef, "Wij van Wc-eend adviseren…"

    Adviseert WC-eend een Sony Playstation 4? Vreemd, dat zo’n soort bedrijf een gamebedrijf adviseert.

  8.   
    H4RDSTYLE's avatar

    I_Eat_Noobsz schreef, "

    ”Erik Rommel” schreef, "Wij van Wc-eend adviseren…"

    Adviseert WC-eend een Sony Playstation 4? Vreemd, dat zo’n soort bedrijf een gamebedrijf adviseert.
    "

    Doen ze wel vaker hoor bij wc eend ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜€