Tetris Ultimate nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

Tetris blaast dit jaar dertig kaarsjes uit en om dat te vieren komt Ubisoft met Tetris Ultimate. Dit spel laat maximaal vier spelers deelnemen aan zes verschillende game-modi, die allemaal gebaseerd zijn op de klassieke videogame.

Het is tevens mogelijk om met vrienden een “battle team” te vormen en zo de online strijd aan te gaan met andere spelers. Ook het sociale aspect speelt een grote rol: een ingebouwde feed toont overzichtelijk de prestaties van je vrienden en het is ook mogelijk om in replay-video’s te zien hoe je medespelers een highscore wisten neer te zetten.

Tetris Ultimate verschijnt niet voor de PlayStation 3 en Xbox 360, want zo’n ambitieuze en grafisch veeleisende game zou natuurlijk nooit kunnen draaien op de last-gen consoles. De game is nu beschikbaar op het PlayStation Network en de Xbox Games Store voor 9,99 euro.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Noice!'s avatar

    Jullie lachen wel met “ambitieuze en veeleisende titel”, maar hij loopt dus als écht als dikke stront op m’n ps4. Ubisoft krijgt geen cent meer van mij…. Hoe leuk de game me ook lijkt, als ze zelfs Tetris niet kunnen laten draaien, dan is het voorbij. Stelletje stumpers… Ik heb Tetris laatst nog op een horloge gespeeld.