The Elder Scrolls Online verwijdert halfjaarabonnement

Bethesda heeft de optie om een abonnement op The Elder Scrolls Online met een halfjaar te verlengen zonder waarschuwing vooraf weggehaald uit de lijst met opties voor spelers die willen verlengen. Dit is opgemerkt door de spelers. Wanneer men wil verlengen zijn de andere opties, namelijk 30 en 90 dagen nog wel beschikbaar, maar de optie voor 180 dagen is verdwenen.

Op de fora van The Elder Scrolls Online wordt druk gespeculeerd over de verandering en wat dit zou kunnen betekenen. Er zijn in het verleden namelijk games geweest die na een soortgelijke verandering free-to-play zijn gegaan. Bethesda heeft nog niet officieel gereageerd, al heeft een medewerker op het forum gesteld dat de optie is verwijderd in verband met het feit dat de overige opties populairder waren.

Speel jij The Elder Scrolls Online en heb je last van deze verandering? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Basman01's avatar

    ik zou hem wel overwegen als hij free-to-play wordt 😀

  2.   
    King of Heroes's avatar

    De vraag is echter, “Is het de sub fee waard?”

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    F2P of een eenmalige betaling vind ik helemaal prima. Kijk naar GW2, dat is het systeem wat ik het meeste waardeer.
    Één keer betalen en als je extra’s wilt, dan betaal je maar met echt geld. Deze extra’s zijn ook echt extra’s (dus geen wapens, maar skins of een extra “follower”).

  4.   
    Fabianb's avatar

    Verwijderd omdat de andere opties populairder waren? Wat een ongelofelijk slecht argument haha. Wat maakt het nou uit die extra optie. Hier moet dan wel wat achter zitten.

  5.   
    Thijs.'s avatar

    Het zou raar zijn als ze het zouden verwijderen om F2p te gaan. Als je 2x 90 dagen koop zit je ook op het half jaar…

  6.   
    vistaberg's avatar

    Hoop op free to play altijd fan geweest van elder scrolls, maar door dit betaalsysteem meteen uit mijn lijst verdwenen. Erg jammer had er graag velen uren aan besteed