Update voor Star Citizen verdrievoudigt aantal ruimteschepen in Arena Commander

Hoewel Elite: Dangerous net gelanceerd is, moeten we ook Crowdfunding-hit en concurrerend ruimtesimulator Star Citizen deze maand niet vergeten. Met ruim 55 miljoen dollar opgehaald, kan deze game een gigantisch klassieker worden voor ruimteliefhebbers over de hele wereld. Hoog tijd dus voor Star Citizen om zichzelf weer te bewijzen.

Momenteel loopt de Arena Commander-module van de game in diens speelbare alpha-fase, en is deze zojuist voorzien van een ferme update. Naar het schijnt kunnen er nu drie keer zo veel schepen bestuurd worden in Arena Commander ‘1.0’. De belangrijkste update tot nu toe voor het speelbare aspect van Star Citizen, aldus de ontwikkelaar.

In de nieuwe update zitten, naast de hoeveelheid schepen, ook een nieuwe User Interface in de cockpit en een nieuwe lobby waarin spelers elkaars schepen kunnen inspecteren. Uiteraard zijn er weer legio nieuwe ruimteschepen te koop voor harde dollars, zodat je de Arena in stijl kunt betreden.

Meer weten over de nieuwste update van Star Citizen? Lees de officiële blogpost over de Arena Commander-update.

  1.   
    ronineter's avatar

    Cool. Hoop dat ie beter te spelen is dan eerst.

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Arena Commander wordt met elke update beter. Het speelt heerlijk weg en de dogfighting is erg intens. Ik kan niet wachten om met mijn Constellation of Retaliator te vliegen.

    Ik richt me vooral op multi-crew schepen, deze zitten helaas nog niet in Arena Commander. De Constellation staat wel in de hangar, maar met deze kan je nog niet vliegen. Hier zit ik al zolang op te wachten! 😛