GamersNEP Nieuws: Nieuwe Call of Duty speelt zich af ten tijde van de prijzenoorlog


Santa Monica – Nadat de Canadese community manager van Xbox eerder deze week via Twitter hintte naar een nieuwe Call of Duty, vermoedden velen dat dit deel ons mee terug zou nemen naar de Tweede Wereldoorlog. Niets is echter minder waar, want uit uitgelekte documenten is gebleken dat het nieuwe Call of Duty-avontuur van Treyarch een veel smerigere oorlog zal verkennen.

Call of Duty: Bargain Warfare neemt ons mee naar de barre slagvelden van de prijzenoorlog en plaatst spelers in de schoenen van Cpt. A. Heijn. Terwijl je keihard vecht om de Fred & Ed-chocopasta voor een schappelijke prijs aan te bieden aan je je medevaderlanders, word je van alle kanten aangevallen. Je zult je met hand en tand moeten verdedigen tegen radicale prijsvechters als D.K. Markt en Cornelis Duizend, wiens legers aangevoerd worden door de 93-jarige Ma Kro.


Tactisch spelen is zeer belangrijk in Bargain Warfare. Je komt dichter bij de victorie door bijvoorbeeld het vlees voor je inwoners zo goedkoop mogelijk te verwerken of het salaris van je minderjarige soldaten steeds verder te verlagen. Tegelijkertijd is het ook zaak het volk tevreden te houden, bijvoorbeeld door ze regelmatig te belonen met overhypte prullaria. Wanneer na verloop van tijd zelfs dergelijke tactieken niet meer mogen baten, lijkt het erop dat je de oorlog verloren hebt. Maar dan komt er onverwachte hulp! Eén van je strijdgenoten blijkt namelijk te beschikken over buitenaardse krachten en hij ontpopt zich tot de meest iconische superheld van de eenentwintigste eeuw: Super de Boer.

Naast een bloedstollende singleplayer, biedt Bargain Warfare ook een diepgaande Supercoöp-modus voor maximaal vier spelers. Hierin moeten maximaal vier spelers het opnemen tegen hordes aan koopjesjagende huismoeders. Gelukkig beschik je als speler over krachtige power-ups om deze vijanden af te schrikken, waaronder het vergeten van de bonuskaart, uitverkochte weekaanbiedingen en die dikke van de Plus.

Call of Duty: Budget Warfare belooft tientallen uren aan prijsbewust plezier te gaan bieden en is vanaf 14 november verkrijgbaar in uw plaatselijke supermarkt.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

  1.   
    Tom's avatar

    Ik heb al gepre-ordered! Dan krijg je ook een radio-bestuurbare wuppie erbij. 😉

  2.   
    bjorntukkertje's avatar

    Wow episch, nu kan ik echt op koopjes jacht 😉

  3.   
    assassinkarsten's avatar

    dank voor deze rubriek haha, heb weer eens gelachen 🙂

  4.   
    Leukste's avatar

    De release is al op 14 november? Dan moet ik alvast maar gaan sparen. Dacht dat die op 27 november (black friday) uitkwam. 🙄

  5.   
    xizaaR's avatar

    Hahaha fantastisch dit 😆

  6.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Geweldig dit xD #wwe

  7.   
    nielsiebro's avatar

    hahahahaha geniaal grappig XD

  8.   
    Valent!jn's avatar

    Het schijnt dat de kristalnacht ook een bijzondere chapter zal worden in de game. Dankzij de speciale kristalzegels uiteraard. 😉

  9.   
    petiertje's avatar

    supercoöp!! haha, geweldig