Heroes of the Storm beta-toegang te koop

Sinds vorige week is de gesloten bèta van Heroes of the Storm, de nieuwe game van Blizzard, begonnen. In de ‘Hero Brawler’, zoals Blizzard het genre omschrijft, wordt door spelers tegen elkaar gevochten met personages uit de drie topseries van Blizzard, namelijk Warcraft, Starcraft en Diablo. Hoewel de game free-to-play zal zijn bij release, kunnen mensen die niet meer kunnen wachten zichzelf nu inkopen voor 34,99 euro. De Founder’s Pack biedt niet alleen toegang tot de bèta, ook zijn er drie personages, waarvan elke een extra skin heeft. Daarnaast krijgen kopers een gouden wolf om de personages op te laten rijden en 2500 goudstukken, het betaalmiddel in Heroes of the Storm.


De bijgevoegde personages bieden iets voor fans van alle drie de series. Zo is voor Diablo-fans de enige echte ‘Lord of Terror’ zelf aanwezig, Warcraft wordt vertegenwoordigd door Tyrande en voor de mensen die liever Starcraft zien is er Raynor. Mocht je je altijd al afgevraagd hebben hoe Diablo eruit zou zien als een Murloc, dan heb je geluk: de extra skin zorgt ervoor dat Diablo zich neerzet als een grote vriend van de vervelende kikkers uit World of Warcraft.

  1.   
    WauWsy's avatar

    Wel enorm leuk die extra’s maar vind het toch wel erg veel geld.

  2.   
    Bacotje's avatar

    Het is ook gewoon puur om te cashen. Blizzard weet dat ze een grote achterban hebben dus waarom niet? Ik begin met dit soort praktijken een klein beetje een hekel te krijgen aan Blizzard. Ze brengen voor mij persoonlijk de leukste spellen op de markt maar het begint er een beetje op te lijken dat de dollar tekentjes de overhand beginnen te krijgen daar. Je betaald dus 35 euro voor eigenlijk een f2p game die je dan eerder kan spelen dan de rest. Uhm dat betekend dus dat de game voor 80% klaar is maaaaar we doen een special event zodat we vooraf big cash kunnen binnen harken. Release de game dan gewoon!!! Het voelt gewoon niet goed deze aktie…..ik begrijp ze ergens wel maar mn Blizzard hartje begint een beetje te infarcten.

  3.   
    Supermanneke's avatar

    Bacotje schreef, "Je betaald dus 35 euro voor eigenlijk een f2p game die je dan eerder kan spelen dan de rest."

    Het is dan ook niet echt bedoeld voor de gemiddelde speler, die kan beter wachten tot de game uit de béta is. Het is gewoon zo dat de die-hard Blizzard- en MOBA-fans dit zullen kopen. Ja, ze betalen voor toegang tot een F2P-game die nog in ontwikkeling is. Maar het soort mensen waar dit voor bedoeld is, zijn ook het soort mensen dat de potentie heeft om de beste feedback te geven.

    Bacotje schreef, "Uhm dat betekend dus dat de game voor 80% klaar is maaaaar we doen een special event zodat we vooraf big cash kunnen binnen harken."

    Het is inderdaad vrij prijzig, maar de game voelt momenteel wel solide aan. Het voelt in ieder geval al meer gebalanceerd dan LoL. Het speelt ook wel vrij anders, maar het is al een dijk van een game.
    Daarnaast moet ik wel zeggen, dat het zelfs voor mensen met een HotS-account nog een degelijke bundel (zelf niet gekocht) is om te kopen met de Hero’s, Mount en Skins die erin zitten. Normaal gesproken zijn ze los van elkaar duurder.

  4.   
    blueford's avatar

    Beetje duur tbh.