NASCAR-game in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en pc

Er komt een nieuwe game omtrent NASCAR uit en moet verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Oorspronkelijk ontwikkelde Eutechnyx de games binnen de franchise, maar het bedrijf heeft de rechten verkocht aan DMi Games, die vanzelfsprekend een NASCAR-game maakt.

As of January 1, 2015, DMi became NASCAR’s exclusive licensee for video games and digital entertainment.
DMi Games heeft echter wel een veteraan in huis, want de lead developer van de NASCAR-titels bij Eutechnyx, Ed Martin, is werkzaam bij DMi en tevens lead developer. Hij laat weten dat het spel al enige maanden in ontwikkeling is. Er zitten meer dan 1.000 gelicenseerde objecten in, waardoor het verkrijgen van de rechten iets langer duurde.
It is a deal that had been in the works for several months. But it was something that could not be disclosed until everything was finalized. And by ‘everything’, I mean a very long and complex set of negotiations and agreements. Just to give you some context, a contemporary NASCAR video game has over 1,000 licensed and approved properties in it. That’s a lot of stakeholders and people to get organized!
De NASCAR-game verschijnt in 2016.

  1.   
    fdennis's avatar

    Ik vond het Nascar gebeuren erg tof in Gran Turismo 5. Wellicht dat ik de game ga halen als ik wat gameplay beelden zie.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    NASCAR. yaaay, want er is niks zo moeilijk als naar links toe rijden.

    “They are making a left turn!”, aldus Jeff Dunham.

  3.   
    Basman01's avatar

    Alfa Warrior schreef, "NASCAR. yaaay, want er is niks zo moeilijk als naar links toe rijden.
    “They are making a left turn!”, aldus Jeff Dunham."

    “and another left turn” ook het eerste waar ik aan dacht 😀

  4.   
    3333/3333's avatar

    Oval-racing is een van de lastigste en gevaarlijkste disciplines in de autosport, het is absoluut niet simpel en saai.

  5.   
    Fabianb's avatar

    Erik Rommel schreef, "Oval-racing is een van de lastigste en gevaarlijkste disciplines in de autosport, het is absoluut niet simpel en saai. "

    Zal best, maar na 3 rondjes hou ik het ook wel voor gezien. Maar om in het echt te rijden lijkt me toch net iétsje leuker.