Nieuwe filmrecensies – Week 4 – Met o.a.: Birdman en Blackhat

Wekelijks verschijnen er niet alleen nieuwe games, maar ook nieuwe films. Onze vrienden van MoviesNET bekijken wekelijks de nieuwste films voor jullie en geven hun oordeel in een recensie. Met deze week de recensies van Birdman en Blackhat.

Birdman
Birdman of The Unexpected Virtue of Ignorance is een film die Michael Keaton op het lijf geschreven lijkt te zijn. Als ex superheld Batman zou hij zich goed moeten kunnen inleven in zijn karakter Riggan. Regisseur van de film is Alejandro González Iñárritu, de man achter Babel uit 2006 met Brad Pitt en Cate Blanchett in de hoofdrollen. Daarnaast kwam hij in 2010 met Biutiful, een drama met in de hoofrol Javier Bardem. Hij heeft voor Birdman inmiddels een Oscar-nomimatie gekregen voor beste regisseur.


Lees hier de recensie van Birdman.

Blackhat
Na cyberaanvallen in de Verenigde Staten en China lijken we aan de vooravond te staan van een ware cyberoorlog tussen de twee landen. Niets is minder waar wanneer beide partijen elkaar besluiten te helpen bij het opsporen van de zogenoemde Blackhat-hacker. Men heeft echter geen idee waar te beginnen totdat Chen Dawai (Leehom Wang) erachter komt dat de door de hackers gebruikte code een aantal jaar geleden door hem en zijn beste vriend Nick Hathaway (Chris Hemsworth) geschreven is.


Lees hier de recensie van Blackhat.
  1.   
    Tom 2.0's avatar

    Ik ga volgende week naar Birdman. blijkt een goede film te zijn.