Nieuwe Tony Hawk-game in 2015

De geruchten over een nieuw skate spel met Tony Hawk zijn naam waren er al in november, maar nu is het bevestigd. Tony Hawk verscheen tijdens de voorstelling van Sony op de Consumer Electronics Show en heeft daar verteld dat de ontwikkeling van een nieuwe game voor de PS4 vorig jaar is begonnen.

Hoewel Hawk bij Sony in de voorstelling zat, is er door geen van beide partijen iets gezegd over eventuele exclusiviteit van de titel, dus is het nog onduidelijk of bezitters van de Xbox One en eventueel de pc ook weer op het skateboard kunnen klimmen. Het is alweer meer dan zeven jaar geleden dat de laatste echte Tony Hawk game, Tony Hawk’s Proving Ground, is verschenen. In 2012 was er nog wel een remake van de eerste twee spellen in de serie, maar fans zullen ongetwijfeld blij zijn weer een nieuw deel te kunnen verwachten.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Ps4 das al goed nieuws. hopelijk snel meer info!

  2.   
    Weits's avatar

    Kan wel is wat worden

  3.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Als het net zo over de top is als dat de oude spellen waren voor die tijd ga ik ‘m zeker kopen! Het lijkt me gaaf om nieuwe objecten vrij te spelen voor je eigen levels en deze te delen met andere spelers.

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Ik ben wel weer toe aan een skategame. Tony Hawk was de laatste jaren behoorlijk matig, terwijl Skate een heerlijke franchise was. Laat maar komen!

  5.   
    Ralph P Scene's avatar

    cant whait!

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Daniel Z schreef, "Ik ben wel weer toe aan een skategame. Tony Hawk was de laatste jaren behoorlijk matig, terwijl Skate een heerlijke franchise was. Laat maar komen!"

    Vond ik ook laatste echt leuke vond ik volgens mij underground 1, een goede ouderwetse Tony Hawk mag er wel weer komen ๐Ÿ™‚

  7.   
    JButter's avatar

    Hoewel ik niet hoop dat het een exclusive gaat worden is dit toch wel ontzettend goed nieuws. Ik hoop op een nieuwe THUG ๐Ÿ˜€

  8.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    vet ๐Ÿ˜€

  9.   
    Bram_M99's avatar

    Heel vaak gespeeld op PS3, afwachten op meer informatie maar ga hem waarschijnlijk halen! Klinkt super gaaf