Aankomende Assassin’s Creed-games bevatten meer momenten in het heden

Assassin’s Creed: Unity speelt zich meer dan ooit af in de geschiedenis, waarbij slechts zelden uitstapjes worden gemaakt naar het door Abstergo gedomineerde heden. Darby McDevitt, de lead writer van Assassin’s Creed, benadrukt dat dit absoluut niet de standaard zal worden in de serie. Volgens hem zullen toekomstige Assassin’s Creed-titels meer stukken in het heden bevatten, die ons alles vertellen over de geheimen van Abstergo en de mysterieuze orde van Assassins.

Omdat Unity de eerste volwaardige new-gen game was in de serie, heeft Ubisoft zich vooral gefocust op het bouwen van een geloofwaardig Parijs met een interessante protagonist. Nu de basis is gelegd, kunnen toekomstige games de historische reikwijdte verbreden, zo gaf McDevitt aan in een livestream.

Voor toekomstige games wil Ubisoft bepaalde onderdelen “op slimme wijze” hergebruiken, zodat er meer aandacht kan worden besteed aan de stukken die zich afspelen in het heden. Ook laat McDevitt weten dat de volgende Assassin’s-delen ons meer gaan vertellen over de geschiedenis van de First Civilization. Deze mysterieuze groep speelde een grote rol in de Desmond-games, maar is sindsdien naar de achtergrond getreden.

Vind jij de stukken in het heden een toffe toevoeging, of heb je liever een Assassin’s Creed-game die zich volledig afspeelt in de geschiedenis? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    gatemaster64's avatar

    er zijn aardig wat mensen doe de stukken in het heden goed vinden, maar ik hou er persoonlijk niet zo van.

    dit komt doordat deze stukken altijd heel erg oninteressant waren, als ze dit beter doen, dan maakt het mij niet uit! 😀

  2.   
    Sa.'s avatar

    Yes! Zonder de stukken in het heden, en de first civilization, is het verhaal echt bagger.

  3.   
    G-6's avatar

    Wat mij betreft gaan ze hun gang, op voorwaarde dat ze het dan wel beter gaan uitweken wand het stelde tot nu weinig voor

  4.   
    Streetfighter81's avatar

    Wat voor mij ac een goede game maakt is de combi van geschiedenis en heden. Vooral omdat je spelenderwijs toch meer over het verleden te weten komt dus met een goede balans zal het zeker niet erg wezen

  5.   
    gamepower's avatar

    ik vind de geschiedenis in AC altijd wel leuk en het boeit me op een of andere manier.
    ik weet niet echt wat ik me dan in het heden moet voorstel…. rondlopen in het winkelcentrum of appartementen beklimmen?

  6.   
    assassinkarsten's avatar

    gemixt is perfect ook al gaat t vooral om de geschiedenis

  7.   
    Daan's avatar

    Het heden hoort nou eenmaal bij Assassin’s Creed, al mag het wel een stuk interessanter. Met Desmond vond ik het goed, alleen zoals bij Black Flag en Rogue met serverstoringen etc. hoeft van mij niet.

  8.   
    steuffie's avatar

    Hier en daar een stukje heden in de game maakt het wel wat minder eentonig en dus wat interessanter voor meerdere gamers denk ik.

  9.   
    Gozer_033's avatar

    ik vind dat altijd het minste gedeelte.
    je moet meestal ergens lopen en wat cutscenes bekijken.
    maar als er nou wat actie in de gedeeltes zit kan het vast wel leuk zijn.
    gewoon dat je daadwerkelijk iets moet doen in plaats van een beetje rond lopen door die kantoren en shit.

  10.   
    tijn80's avatar

    Tot nu toe vindt ik het heden niet echt goed uitgewerkt. Er zit vrijwel geen uitdaging in. In AC2 kon je nog een beetje knokken, maar zelf dat vond ik tegenvallen. Huidige tijd vind ik prima, maar dan moeten ze er wel iets fatsoenlijks van maken.

  11.   
    stinkiwinkie's avatar

    Vond het echt slecht uitgewerkt. als in het heden telkens over die alien bullshit en het ontstaan van het heelal spraken, nam ik bijna altijd een pauze, naar de koelkast gaan voor effe iets te eten en terug naar boven gaan en hopen dat het gedaan is. Ik vond het altijd een dikke merde wanneer ik terug wakker word uit die animus, laat me toch in geschiedenis zitten!! 😥

  12.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ik weet nog dat ac3 een paar missies in het heden had die best wel leuk waren. Sowieso zou een assassin’s creed game in het heden misschien best wel vet kunnen zijn ookal hebben we dat al wel een beetje gehad met watch dogs (die ik trouwens niet kan aanraden)

  13.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Ben heel benieuwt hoe dat uit gaat pakken #WWE

  14.   
    MikeGevers's avatar

    *Darth Vader-stem* NOOOOOOO!

    Ik zit tijdens die stukken altijd: “Ja jaaaa, Abstergo, Animus, laat me templars afslachten!” 😛

  15.   
    blackname's avatar

    Voor het verhaal ja, de nadruk ligt steeds meer op het verleden terwijl ik juist benieuwd ben naar het gehele verhaal. Wat gaat er nou precies gebeuren sinds desmonds dood etc.

  16.   
    basszz91's avatar

    van mij hoeft het ook niet perse zoals unity was mag het van mij altijd wat betreft het hefen

  17.   
    BasS912's avatar

    Hoewel er voor mij niet veel meer momenten zich in het heden hoeven af te spelen, zou ik wel meer willen weten van de First Civilization. Dus als ze daar in de aankomende games meer aandacht aan gaan besteden, dan zou ik dat super vinden.

  18.   
    mitchel1988's avatar

    Tot nu toe vind ik elke game wel vet. Blijf maar lekker in de geschiedenis.

  19.   
    Musicman88's avatar

    Zeker geen slecht idee van Ubisoft om ons wat meer over de first civ en abstergo te vertellen. Ik hoop alleen wel dat het wat beter uitgewerkt gaat worden. Zoals het was in AC III of AC IV vond ik het een beetje droog en saai worden tegen het eind, met veel te veel nutteloos gepraat en te weinig informatie. 😀