GamersNET RADIO: aflevering 258 – Peter en Tom over de drukke game-week


Peter en Tom zitten klaar voor misschien wel de laatste GamersNET RADIO die live zal gaan tuseen 16:00 en 17:00 op de vrijdag! In deze aflevering behandelen de twee heren alle grote headlines van de afgelopen week en discussiëren ze er op los. Daarnaast kun je middels een mailtje de nieuwe single van Hans Otjes winnen!

Laat dus vooral van je horen voor die nieuwe hit van Hans Otjes en mail ons! Volgende week zitten we waarschijnlijk klaar tussen 13:00 en 14:00 om de nieuwste GamersNET RADIO live uit te zenden.


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 13:00 en 14:00 uur op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes! Jullie mening is belangrijk en dragen bij aan de show, dus laat vooral je comments achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 258 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Neeee…….
    Kan dus niet meer Gamersnet Radio live bekijken 🙁

    Kut school………

  2.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Had ik speciaal random Email gestuurd werd de Emails niet bekeken xD Maar jammer dat het nu vanaf 1 uur is 🙁 Kan ik niet meer luisteren 🙁 @werk #WWE

  3.   
    Leukste's avatar

    Lekker ouderwets op zaterdag naar GNR luisteren en de week door te nemen. 😉