Gesmolten zeldzame 3DS kopen? Eerst elfduizend dollar lappen

Kunst, noemt eBay-gebruiker perfectlymadebirds het. Deze man smelt apparaten en toebehoren in zijn eigen magnetron, om ze vervolgens online aan te bieden op eBay. Zijn laatste slachtoffer annex verkoopstunt? De zeldzame, gouden Majora’s Mask uitvoering van de New 3DS, met een lading gamma-straling erin gepompt. De prijs? Een harde 11.315 dollar. Wie biedt?

perfectlymadebirds is in ieder geval trots op zijn prestaties. Op YouTube filmt hij hoe de apparaten ‘genuked’ worden in zijn magnetron, inclusief brandjes blussen, dingen kapot slaan en zelf voorzien hyperactief live-commentaar.


Op eBay laat de verkoper ook weten welke magnetron en instellingen hij heeft gebruikt om zijn kunstwerk te creëren. Hierbij wordt ook benadrukt dat een werkende New 3DS niet meer werkt na langdurig blootgesteld te zijn aan 1200 Watt straling. Die zagen wij niet aankomen.
Working GOLD Nintendo 3DS was microwaved to NON-WORKING Order for purposes to CREATE ARTWORK using the microwaving process inside a fully customized microwaving robot shielded enclosure. 1200 Watts of microwaving power was used to microwave the device inside a 2.2 CUFT VINTAGE 1970S era Whirlpool Microwave BEAST.
Enkel de bestraalde New 3DS vormt niet het complete kunstwerk van de beste man, ook heeft hij namelijk een eigen artistieke flair toegevoegd aan de verkoolde handheld van Nintendo. Onderstaande beelden laten zien wat je nou werkelijk aan kunst krijgt voor die elfduizend ballen.

[SCREENSHOTS]
Hoort dit daadwerkelijk thuis in een chique museum of blijft het gewoon nodeloze verspilling van een fantastisch, zeldzaam apparaat?

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Wat een nerd

  2.   
    gamepower's avatar

    ik noem dat goed ZOT… meer woorden ga ik daar niet aan vuil maken, want die willen alleen aandacht.

  3.   
    gatemaster64's avatar

    Thijs. schreef, "Wat een nerd"

    rare gast inderdaad! 😕

  4.   
    Alias's avatar

    Hij mag em van mij ergens stoppen waar het daglicht niet schijnt.

  5.   
    Danielle.k's avatar

    Alleen van die stem van die gast wordt ik al misselijk.

  6.   
    nuclearnemo's avatar

    Zullen we hem eens in een magnetron stoppen? En kijken wat er dan gebeurd? En dat vervolgens verkopen voor 11000 euro…

  7.   
    Papachico's avatar

    Haha echt weer zo’n taliban figuur. Altijd alles maar in de fik zetten en opblazen.