GN Lunchtip: De beste fanfilm van Red Dead Redemption die je ooit hebt gezien


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vorig jaar berichtten we jullie al over GTA: Madrid, een vette parodie op de GTA 5-trailer die gemaakt was door het Spaanse Zapruder Pictures. Nu komt datzelfde productiebedrijfje met een ongelooflijk vette live-action-film van Red Dead Redemption. Via Indiegogo zamelden de makers bijna 9000 euro in en dat maakte het mogelijk om delen te filmen in de Almeria West Studios, waar onder andere de westernklassieker The Good, The Bad and The Ugly werd opgenomen. Check het verbluffend vette eindproduct hieronder.

Met dank aan DutchGamer-W-!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Slow motion beelden van Shadow of Mordor zijn magistraal.

Eet smakelijk!

  1.   
    Koen's avatar

    Damn. Normaal kijk ik fanfilms niet eens af, maar dit is toch wel erg goed gedaan. 😮

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat dacht ik ook! 😀

    Alles, ALLES is 100% accuraat met de (in)game scenes West Dickens & Seth is fantastische uit de doeken gedaan voor deze film.

    Het is sneu eigenlijk… dat fans zelfs een betere film kunnen maken (met een nog lagere budget) dan de grote producers uit Hollywood als het komt op films gebaseerd op de games!

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Dit is erg goed gedaan voor een fan made film.

  4.   
    Houserz's avatar

    Sorrry hoor, maar dit is echt steengoed gedaan, alles klopt!
    Meesterwerkje dit