GN Lunchtip: De snoeiharde game-strips van Vlaamse cartoonist Niconars Inferno


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De Vlaamse cartoonist Niconars Inferno is misschien nog niet wereldberoemd, maar hij bekroonde zichzelf wel mooi tot Grootmeester der Webcomics en Keizer der Uitstekendheid. Het behoeft geen betoog dat we iemand die dat beweert maar gewoon zijn gang laten gaan.

Dit tekenende wonderverschijnsel creëert namelijk uiterst bizarre en vaak hilarische strips, die soms ook de game-industrie op de hak nemen. Wij kozen een viertal van zijn lekker harde cartoons over games uit:


Klik op de afbeeldingen voor grotere versies van de strips. Meer cartoons van Niconars Inferno zien? Check NiconarsInferno.be voor een extra dosis van dit soort humor.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat als gamehelden de regels konden breken.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tom's avatar

    Deze kerel gaf me gister oprecht zo veel lachkicks. Tot huilen aan toe, mijn huisgenoot snapte er niks meer van.

    “Heil Satan en Hitler!”

  2.   
    xizaaR's avatar

    Hahaha prachtig!

  3.   
    assassinkarsten's avatar

    zoek op aw quickscoops

  4.   
    assassinkarsten's avatar

    aw quickscopes van KYCgames

  5.   
    Overload14's avatar

    Als vlaming is dit de eerste keer dat ik deze strips zie en ze zijn toch wel geniaal 😀

  6.   
    Flapjack's avatar

    xkutpiemellolzorx xD