GN Lunchtip: Kat is doodsbang voor Super Mario-geluidjes


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Katten zijn goud waard op het internet, net als video-games. Eens in de zoveel tijd, als de sterren zich op één lijn begeven, worden die twee fenomenen gecombineerd en dat kenmerkt de geboorte een nieuwe, ultra-virale video.

Check hier hoe een Russische kater telkens de lucht in wordt gelanceerd door het geluidseffect van Super Mario’s sprong!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De Pokémon intro opnieuw geanimeerd.

Eet smakelijk!

  1.   
    QTxJess's avatar

    Waar háál je het toch vandaan 😉

  2.   
    Bram_M99's avatar

    Oud maar goud deze video, heb erg gelachen

  3.   
    Petor's avatar

    Onze rode kat reageert exact hetzelfde bij vuurwerk. Erg grappig, maar op een gegeven moment wel een beetje zielig….

    Maar wel grappig 🙂

  4.   
    fdennis's avatar

    Wel humor dat die kat uitgerekend springt op het moment dat je het geluidje hoort waar Mario zelf springt.

  5.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Bijzonder dat hij omhoog springt en dan gewoon blijft staan, de meeste katten rennen heel hard weg, heeft onze nooit last van 😳 Hij is namelijk doof 😉 #WWE