Last-gen-versie Mortal Kombat X uitbesteed aan High Voltage

De last-gen-versie van Mortal Kombat X wordt niet ontwikkeld door NetherRealm, maar uitbesteed aan een externe ontwikkelaar. Warner Bros. heeft laten weten dat het Amerikaanse High Voltage de port voor de PlayStation 3 en Xbox 360 ontwikkelt, zodat NetherRealm zich volledig kan focussen op de optimalisatie van de new-gen-versie.

High Voltage is gelukkig geen groentje op dit gebied; de studio ontwikkelde eerder al de PlayStation 4- en pc-versie van NetherRealms Injustice: Gods Among Us. Ook de PlayStation 3- en Xbox 360-editie van de Zone of the Enders HD Collection en de new-gen port van Saints Row 4 werden ontwikkeld door High Voltage. Warner Bros. laat in een officiële verklaring weten:

NetherRealm is not developing the PS3/360 versions. High Voltage is our partner focused on developing the PS3/360 and the team is giving those versions its full attention. All platforms for this game are built on NetherRealm’s tech with oversight from the NetherRealm.
Mortal Kombat X verschijnt op 14 april voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    gamepower's avatar

    das eigenlijk heel goed nieuws , zo zijn we zeker dat mensen met een new gen een next gen MK krijgen en niet een game waar rekening met de vorige generatie. dit kan alleen maar de kwaliteit van de nex- gen versie omhoog krikken

  2.   
    Hillianii's avatar

    Geweldig!

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Gamepower: je bedoelt last-gen, de vorige generatie is al lang geen new gen meer
    De ps4 is new tegenwoordig en ps3 en Xbox 360 last gen