Nederlandse ontwikkelaar van Reus onthult turn-based strategiegame Renowned Explorers

Het Nederlandse Abbey Games, bekend van de succesvolle indiegame Reus, kondigde eerder vandaag de alpha-versie van zijn nieuwste creatie aan. Het gaat hier om Renowned Explorers: International Society, een turn-based strategiegame die zich afspeelt in de negentiende eeuw.

In Renowned Explorers kruip je in de huid van een expeditieleider, die samen met een team de hele wereld afreist op zoek naar bijzondere schatten. Elk personage beschikt over unieke vaardigheden en dus heeft jouw keuze voor het reisgezelschap een belangrijke invloed op de gameplay.


De schatten die je vindt voeg je toe aan je museumcollectie, die geëxposeerd kan worden op de World Expo. Des te meer speciale schatten je vindt, des te beroemder en rijker je wordt. Gevaar licht echter op de loer, want er zijn genoeg inboorlingen en wilde dieren die jou dit succes niet gunnen.

De eerste beelden van de alpha-versie vind je hieronder. Tijdens een speciale Twitch-sessie vanavond om 20:00 uur zal meer gameplay getoond worden.

Wil jij Renowned Explorers als één van de eersten ter wereld uittesten? Dat kan! Abbey Games geeft een select groepje gamers de kans om de alpha-versie alvast uit te proberen. Door je via de website in te schrijven voor de nieuwsbrief, maak je kans op een plaatsje in de beta.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    420blazeit's avatar

    Idee is leuk maar de filmpjes laten helaas wat anders zien.