Premium-voordelen Battlefield: Hardline vroegtijdig uitgelekt

Eerder deze week meldde Visceral Games al dat we “spoedig” details kunnen verwachten over Battlefield Premium voor Hardline. Dat het zo spoedig zou zijn, had de ontwikkelaar waarschijnlijk niet verwacht. In een GameStop-winkel werd namelijk al de boxart voor dit DLC-pakket gespot.

Zoals je op onderstaande foto kunt zien, krijgen Battlefield: Hardline-spelers met een Premium-abonnement twee weken eerder toegang tot vier uitbreidingspakketten. Daarnaast kunnen ze twaalf extra Battlepacks en een reeks nog niet onthulde “exclusieve Premium-items” verwachten. Onder deze items bevinden zich onder andere camouflage en insignes.

Naar verwachting zal een Premium-abonnement 49,99 euro kosten. Vind jij dat een eerlijke prijs voor bovengenoemde content? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    gatemaster64's avatar

    dit lijkt misschien wel heel erg op het uitmelken van een spel, en er gewoon net zoveel geld voor krijgen als mogelijk is, maar de map packs zijn altijd wel van goeie kwaliteit,ben er zelf altijd wel tevreden mee.

  2.   
    defjam's avatar

    Als je alle dlc los koopt ben je waarschijnlijk duurder uit, en je mist alle battlepacks en andere extra’s.
    Ik haal wel premium, ben fan van battlefield en haal toch wel alle dlc binnen

  3.   
    TheNerdNL's avatar

    ik vindt kwa content die je meer krijgt 50 euro te veel

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Als dit de Game bevat met een bonus dan mag die zeker duurder wezen als 50 euro, zal toch raar zijn als je een normale game voor 70 koopt en zoo iets voor 50, #WWE

  5.   
    ArieV's avatar

    van jou comment snap ik helemaal niks wwe…

  6.   
    Bram_M99's avatar

    (null)

  7.   
    Bram_M99's avatar

    50 euro?! Op je muil, gauw.

  8.   
    noah81's avatar

    Ik vind het iets te duur. 25 zou meer op zijn plaats zijn. Maar ik zal hem wel kopen

  9.   
    blackname's avatar

    sebastiaanwwe schreef, "Als dit de Game bevat met een bonus dan mag die zeker duurder wezen als 50 euro, zal toch raar zijn als je een normale game voor 70 koopt en zoo iets voor 50, #WWE"

    Dit gaat slecht om het premium. Dus stel jij koopt de game ergens voor 60€ dan ben je met premium erbij 110€ kwijt.

    Vind het trouwens een redelijke prijs, zowel bij bf3 en bf4 premium gehaald en bij beide was ik zeer tevreden over de content die ik kreeg.