Rayman Legends, Tomb Raider en BioShock bevestigd voor Games with Gold

Nadat gisteren al de Games with Gold van maart uitgelekt leken te zijn, is daar nu de bevestiging van ‘Major Nelson’ dat deze spellen inderdaad gratis beschikbaar zullen zijn voor Gold-abonnees. Voor Xbox 360-gebruikers betekent dit dat je tussen 1 en 15 maart een gratis exemplaar van Tomb Raider aan je catalogus kunt toevoegen, terwijl je tussen 16 en 31 maart BioShock: Infinite kunt claimen.

Ook Xbox One-bezitters kunnen komende maand een ‘AAA-game’ verwachten, want voor deze gamers heeft Microsoft de platformer Rayman Legends in petto. Daarnaast laat Microsoft weten dat het in april feest is met Games with Gold. Omdat er sinds de start van het programma in 2013 in totaal 100.000.000 games via het programma geclaimd zijn, geeft Microsoft in april vier Xbox 360-spellen en twee Xbox One-games weg voor Gold-abonnees.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Een zeer goede maand voor Gold-abonnees! Tomb Raider en BioShock: Infinite waren eerder ook al gratis met Plus, dus ik hoop dat dit betekent dat ook Rayman Legends binnenkort gratis zal zijn met PS+. 🙂

  2.   
    Basman01's avatar

    kga deze wel even weer oppakken en ben wel erg benieuwd wat er in april komt 😀

  3.   
    LXZ-76's avatar

    Echt die games with gold titels voor de One zijn om te janken. Triple A my ***.

  4.   
    UncreatedKoen's avatar

    Geweldige maand! En dan in April 2 games voor Xbox One en 4 games voor 360! Ik ben blij met Microsoft! <3

  5.   
    Bram_M99's avatar

    Had juist verwacht dat de XBOX-One betere games zou krijgen, maar allemaal bij elkaar erg leuke games.