Speel jij de Battlefield: Hardline beta? Geef ons dan je mening!


Vanaf afgelopen dinsdag kunnen gamers verspreid over alle platformen aan de slag gaan met Battlefield: Hardline in een open beta die de komende vijf dagen speelbaar is. De nieuwste telg in de Battlefield-franchise kun je kostenloos uitproberen gedurende deze heugelijke testfase en wij van GamersNET willen graag weten wat onze bezoekers denken van dit vernieuwende deel tijdens deze open beta.

Game je bijvoorbeeld het liefst op pc, check dan even de systeemeisen van Battlefield: Hardline, probeer de beta uit en laat vanavond van je horen tijdens Peters livestream van Viscerals nieuwe multiplayer-shooter. Wil je wat uitgebreider je mening geven, dan vragen we je een mailtje te sturen naar GamersNET Radio, voor onze uitzending komende vrijdag.

Aanstaande vrijdag zijn we weer live met GamersNET Radio tussen 16:00 en 17:00 op ons eigen Twitch-kanaal. Wil jij daarin jouw mening over de beta van Battlefield Hardline besproken hebben, stuur dan je verhaal naar [email protected] of laat je mening achter in de reacties onder dit bericht! Wij bespreken graag samen met jullie de verwachtingen van de toekomst van Battlefield.

De gehele radio-uitzending is uiteraard de dag erna ook terug te luisteren op iTunes, YouTube en GamersNET zelf.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Servers zijn fucked up zoals altijd bij battlefield in beta en op launch. Heb maar 2 potjes kunnen spelen constant disconect of moeite om in te komen. Volgens mij zijn de graphics downscaled voor beta want het ziet er niet uit. De gaphics zijn nog lelijker dan bij COD.

  2.   
    Kamelot2's avatar

    Ik vind het tot nu toe een waardeloze game. Het is gewoon over bf 4 heen gekopieerd…… grafische ziet het er echt super slecht uit. Game zelf vind ik de heist er geen moer aan. Enige vernieuwing is de modi hotwire. Dat vind ik nog wel een leuke modi. Conquest is gewoon zoals van ouds. Dit is zeker een game die ik niet ga halen tenzij er flink word gesleuteld aan de game maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren.

  3.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    ik vind hem heel leuk en heb nog geen serv problemen gehad

  4.   
    assassin_MKA's avatar

    Hebben de Battlefield-makers ooit gehoord van anti-aliasing?

  5.   
    HWSHHZ's avatar

    Tot nog toe geen problemen gehad met servers enzo, al wel even mee vermaakt

  6.   
    23tygo's avatar

    ik heb helemaal nog geen problemen gehad en vond het tot nu toe nog wel leuk. De leukste game mode vond ik heists.

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik heb nergens last van gehad, Hardline loopt als een zonnetje. Op ultra heb ik iets meer als 60fps stabiel zonder framedrops. De servers lopen ook erg stabiel, geen enkele keer disconnected, gecrashed of lag gehad.

    De hit detection is al een vooruitgang maar helaas nog altijd niet perfect, maar voor mijn gevoel werkt het wel beter als BF3/4. Heists is leuk om te doen, maar hotwire is nog het spannendste met die snelle achtervolgingen.

    De gadgets zijn leuk om te gebruiken en snel te unlocken, ik maak in Hardline meer gebruik van gadgets dan elke andere Battlefield tot nu toe. Wat ik weer een grote minpunt vindt is de mechanic. Deze is gericht op shogtun (CQB) wat tevens ammo kan droppen voor zichzelf of teammates.

    Maar doordat deze rol meer gericht is op shotguns, zijn er weinig mensen die deze rol kiezen. Resultaat, dat vaker teammates zonder ammo komen te zitten in een vuurgevecht.

    Maar het is niet een spel dat ik op release ga halen, ik ga wachten op een fikse actie. Dit heb ik ook gedaan met BF4.

  8.   
    bjorntukkertje's avatar

    Heb sloom internet hij download al de hele dag op ps4 en pc tegelijk x

  9.   
    Dark_Phoenix's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ik heb nergens last van gehad, Hardline loopt als een zonnetje. Op ultra heb ik iets meer als 60fps stabiel zonder framedrops. De servers lopen ook erg stabiel, geen enkele keer disconnected, gecrashed of lag gehad.
    De hit detection is al een vooruitgang maar helaas nog altijd niet perfect, maar voor mijn gevoel werkt het wel beter als BF3/4. Heists is leuk om te doen, maar hotwire is nog het spannendste met die snelle achtervolgingen.
    De gadgets zijn leuk om te gebruiken en snel te unlocken, ik maak in Hardline meer gebruik van gadgets dan elke andere Battlefield tot nu toe. Wat ik weer een grote minpunt vindt is de mechanic. Deze is gericht op shogtun (CQB) wat tevens ammo kan droppen voor zichzelf of teammates.
    Maar doordat deze rol meer gericht is op shotguns, zijn er weinig mensen die deze rol kiezen. Resultaat, dat vaker teammates zonder ammo komen te zitten in een vuurgevecht. "

    Ja bij mij draait het ook 80 fps stabiel op ultra zonder framedrops.

  10.   
    GBA43's avatar

    Tot nu toe wel vermaakt, leuke game maar ga nog wel even wachten tot na de release..
    Mensen die klagen over de slechte graphics, alsjeblieft.. koop OF een nieuwe videokaart OF verander je grafische instellingen, want het ziet er gewoon uit als BF4 hier.. (wat gewoon ‘mooi’ is)

  11.   
    gatemaster64's avatar

    speel hem zelf op de ps4 en hij best wel nice.

    ga hem waarschijnlijk niet bij launch halen, maar wie weet! 😆

  12.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Toen ik met Peter enzo speelde, vond ik het super tof!

    Zal nog even 4 daagjes de beta spelen 🙂

  13.   
    milez1983's avatar

    Leuke game geen problemen met connecten loopt Super stabiel en dat was het wel li la latertjezzz

  14.   
    Dark_Phoenix's avatar

    ”Daniel221″ schreef, "Tot nu toe wel vermaakt, leuke game maar ga nog wel even wachten tot na de release..
    Mensen die klagen over de slechte graphics, alsjeblieft.. koop OF een nieuwe videokaart OF verander je grafische instellingen, want het ziet er gewoon uit als BF4 hier.. (wat gewoon ‘mooi’ is) "

    Bij mij is bij ultra met alles erop eraan echt niet mooi te noemen. Textures zijn gewoon niet scherp .

  15.   
    GBA43's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "

    ”Daniel221″ schreef, "Tot nu toe wel vermaakt, leuke game maar ga nog wel even wachten tot na de release..
    Mensen die klagen over de slechte graphics, alsjeblieft.. koop OF een nieuwe videokaart OF verander je grafische instellingen, want het ziet er gewoon uit als BF4 hier.. (wat gewoon ‘mooi’ is) "

    Bij mij is bij ultra met alles erop eraan echt niet mooi te noemen. Textures zijn gewoon niet scherp . "

    Vreemd.. heb hier nou niet echt het idee dat het er anders uitziet 😛

  16.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Het is wel even wennen, vooral de gaphics en de maps Heist is het net als je Payday speelt maar dan is een ander jasje, voor de rest weinig problemen gehad, #wwe

  17.   
    Nitrix31's avatar

    Ben nog niet echt helemaal overtuigd. De wapens voelen wat raar aan en daarbij komt dat je gigantisch veel terugslag hebt waardoor je beter hipfire kan sprayen dan echt aimen op iemand. Twijfel heel erg of ik de game wel wil kopen. En al helemaal omdat GTA5 is dezelfde periode voor de PC komt.

  18.   
    Supermanneke's avatar

    Moet zeggen dat ik erg van Hotwire heb genoten. Een tijdje lang met wat vrienden in de “Van” rondgereden. Dik ace squad gehaald door alleen maar rondjes te rijden en tegelijkertijd mensen af te schieten :p.

  19.   
    irapi's avatar

    Rampzalig bij mij, waardeloze servers, frame rate problemen (mn hardware is up to date) en random pop ups: deze sla ik even over.

  20.   
    LennartvA's avatar

    Als mod of DLC voor Battlefield 4 zeer vermakelijk, als standalone toch te teleurstellend..

  21.   
    assassinkarsten's avatar

    werkt prima! ik heb geen last gehad van server problemen en is verder gwn toppie

  22.   
    FireBallz's avatar

    ik heb m zelf nog niet gespeeld, maar het is wel zo dat de servers ook een probleem waren bij BF4 en BF3. Dat gaan ze nog wel fixen denk ik.

  23.   
    noah81's avatar

    Heb het spel ff uitgeprobeerd, geen last van de servers het liep gewoon goed. Alleen een irritant geluid alsof er iemand in de microfoon blaast hoor ik steeds.
    Over de gameplay zelf ben ik minder enthousiast. Ik hoop dat dat nog sterk verbeterd word.

  24.   
    INeedAJuanDance's avatar

    Geen last van slechte servers :D, De game voelt lekker en snel aan, heb alleen de gamemode dat je de bank moet overvallen nog niet gespeeld. Ik game op PC met een GTX 760, op de hoogste instellingen, eigenlijk altijd 60fps met zo nu en dan een drop naar ongeveer 30.

    Ik ben tot nu toe erg tevreden over de game, Enige nadeel is het geld systeem op wapens en anderen dingen te kopen.

  25.   
    mastertje's avatar

    Ik vermaak me er goed mee! Het voelt van mij net ff wat sneller aan. Wat ik mooi vind aangezien ik battlefield 4 (eerste bf wat ik heb gekocht) toch wat te ‘log’ vond aanvoelen. Hotwire vind ik ook wel een leuke toevoeging, al kunnen die relatief snel gaan qua potjes

  26.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ik geef het spel een 10 op een schaal van 0 tot ongeïnspireerde bagger. Het is alsof ze met elk deel het vorige deel opeten en uitkotsen in een ovenschaal om het als een “nieuwe” lasagne te verkopen. Waar heb ik dit eerder gezien? *kuch* call of duty *kuch*. Oh en voor iedereen die Battlefield speelt omdat het realistisch is: HAHAHAHAHAHAHA nee

  27.   
    blackname's avatar

    Vind hem goed, we kunnen blijven zeuren over bf4 in een nieuw jasje…. maar dan kijken we puur naar de graphics, ja hehe mensen het is een battlefield game draait op de zelfde engine. Viceral probeert te minste wat nieuws en de Heist modus vind ik tof gedaan. Verder wapens voelen zoveel beter aan als in bf4, veel zwaarder en krachtiger ( wel extra terugslag mja wat verwacht je dan van een automatisch geweer). Enige nadeel vind ik het menu om kits aan te passen , je zou denken dat het simpeler kon mja ook kwestie van wennen. ik zou de game op basis van de Beta ( als we ervan uit mogen gaan dat de servers ook zo soepel blijven draaien bij release) 8/10

  28.   
    DeAdSeYe's avatar

    Mensen zijn nooit tevreden met wat ze voorgeschoteld krijgen, mensen zijn ook gewoon pissig dat er nog geen Bad Company 3 is aangekondigd.

    Wanneer een ontwikkelaar de keuze maakt om het spel zodanig aan te passen dat het niet meer lijkt op voorgaande delen, wordt de game gehaat omdat gamers die feeling uit voorgaande delen niet meer hebben. Maakt de ontwikkelaar de keuze om de basis game over te nemen, dan is het weer niet goed omdat het teveel lijkt op voorgaande delen.

    Wanneer mensen ontevreden zijn, gaan ze elke puntje die tegen zit als argument gebruiken om het spel af te kraken.

    Dit zie ik de laatste tijd zoveel voorkomen, niet alleen bij Battlefield Hardline maar ook bij andere games. Naar mijn mening ziet Hardline beter uit als voorgaande delen, al heb ik het over de textures die vele malen scherper en minder pixel achtig zijn. Wat ik weer erg lelijk vindt, zijn de niet speelbare auto’s, hoe slecht die eruit zien. Vooral die politie wagens in de heist map.

    Ook kwa performance is Hardline minder zwaar, het zijn immers kleinere mappen en meer gericht op gunplay dan voertuigen combat. Telt dit allemaal mee? Jazeker, op deze manier hoeft je PC minder te rekenen, het is ook afhankelijk of het client of server side wordt berekent.

    Even een correctie in m’n vorige tekst, ik had het over de enforcer niet de mechanic.

  29.   
    p3n0z4h13's avatar

    Moet toegeven dat de second beta me veel beter bevalt dan de eerste, alleen zou je het haast niet meer battlefield kunnen noemen omdat het tussen cops and bandits gaat.
    Voor de rest loopt alles zeer smooth en soepel voor een second beta, en heb me er zeker al wat in vermaakt, had het minder verwacht.
    MAAR… ik wacht eerst af met deze game en zodra die uit is denk ik er misschien over na om de game misschien toch in huis te halen, ben nog niet helemaal overtuigd.
    Maar het de grond in boren, nee dat absoluut niet, nog een paar daagjes genieten van de beta dan maar 🙂

  30.   
    infamous's avatar

    Boring, helaas hamkaas.

  31.   
    matdriks's avatar

    Ik moet zeggen. Het is leuker dan ik had gedacht.
    De game ziet er goed uit. Het styletje is weer lekker.
    Tot nu ben ik zeer tevreden.

  32.   
    xeArr's avatar

    graphics ps4 zijn slecht indd! bf 4 ziet er beter uit, zal wel zijn omdat het beta is en zeg niet dat het goed uit ziet want dat ziet het niet op dit moment.

  33.   
    Koen's avatar

    Het zou een aardige standalone expansion kunnen zijn voor Battlefield 4, maar met de prijs van een volwaardige game is het simpelweg te mager.

    Ik vind de game niet slecht, maar ik start net zo lief Battlefield 4 weer eens op.

  34.   
    nielsiebro's avatar

    erg leuk its another cook

  35.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Mjeh, de game valt wel mee. Te weinig vernieuwing naar mijn mening.

  36.   
    squidgyboy's avatar

    erg leuke game ik vermaak me kostelijk… ik ben net level 39 geworden. ik vind de hacker modus nog het leukste.

  37.   
    thelagman's avatar

    geweldig spel, alleen jammer dat je als chauffeur niet om je auto heen kan kijken.

  38.   
    Kimahri's avatar

    Ik vermaak mij redelijk op de ps4. serverproblemen heb ik nog niet gehad. Ik had er meer van verwacht, maar hoop dat dit vooral komt doordat het de bèta is. Ben vooral benieuwd naar de modus met de gijzelingen en die zitten er helaas nog niet tussen. Ben altijd wel al battlefield fan geweest en ga deze ook zeker weer spelen.

  39.   
    WauWsy's avatar

    Ik vind het een tot me verbazing toch een leuk spel.. hij speelt zeer stabiel en geen dc’s gehad… Enige waar ik wel hoop dat ze iets aan doen zijn die shotguns die zijn echt enorm OP.. De heist vind ik erg leuk om te doen alleen gaat die wel snel vervelen ben ik bang.

    Het is zeker wel een spel die ik wil kopen vind hem veel beter dan BF4 alleen of dit allemaal de prijs waard is van 60 euro betwijfel ik..

    Het menu van mods vrijspelen enz vind ik ook een beetje chaotisch en onduidelijk.. Heb enorm veel dingen veel vrij gespeeld zegt het ingame.. Maar als ik ga kijken naar weapon mods heb ik haast niks.. En toch geld genoeg..

    Vraag me wel af of welke versie heeft iedereen het? Pc of ander? Want daar lijkt mij ook nog wel verschil tussen zitten.. Pc versie loopt super vind ik.

  40.   
    Bram_M99's avatar

    Kan iemand helpen? Ik heb een heel bericht gestuurd maar er staat alleen maar (null) en ik doe het via de app :/

  41.   
    p3n0z4h13's avatar

    Het is anders, maar beter dan ik had verwacht, overweeg de game nog te kopen, het heeft me nog niet helemaal overtuigd, maar voor een second beta loopt het als een trein moet ik zeggen, de gameplay is ook vet, alleen kan het niet zien als een battlefield game, het moet me nog meer overtuigen om em te gaan halen ik wacht tot na de release.
    Verder tot nu toe geef ik het een 7.

  42.   
    JSF16Stealth's avatar

    vindt er geen donder wat een bout spel doe maar gewoon extra Dlc’s in BF4 met meer voertuigen straaljagers bommenwerpers wapens duikboten enz enz daar zit ik op te wachten

  43.   
    JSF16Stealth's avatar

    oh en de veldwerk uitbreiden

  44.   
    explorernl's avatar

    Het is een goed spel voor een beta geen server probleemen gehad. Gamemodes zijn iets leuker. Wapens wel te sterk (word wel beter). Verder is het een kopie van btf4

  45.   
    Bram_M99's avatar

    (null)

  46.   
    thom.seagal's avatar

    geen 4k wat je mag verwachten, frostbite 3, geen tanks/attack choppers, weinig keuze aan wapens, soms erg korte potjes, je kunt geen voorkeur geven voor welke kant je staat, politie en criminelen hebben andere wapens als je je geld in een wapen investeerd heb je er niks aan als je in een ander team zit, amper levolution, je kunt een rpg/smaw/stinger niet kieze in je loadout je moet hem vinden, op elk dak zit een camper. wie vult me aan met minpunten?

  47.   
    DexMax's avatar

    @thom.seagal Je moet in deze BF geen tanks of attackchoppers verwachten. Cops en bandits hebben in het ‘echte’ leven ook geen beschikking over die voertuigen. En naar mijn idee loop je alleen maar te zeiken voor het zeiken. Er zit geen enkele positieve noot in. Jammer.

  48.   
    RockerRoy's avatar

    Ik vond de beta na een uurtje al saai worden, terwijl ik de bad company series en BF3 heb kapot gespeeld. 4 Vond ik ook minder. Moet dus nog flink wat aan gebeuren als het aan mij ligt. De game voelde een beetje als een ongeregeld zooitje. Maps vond ik slecht.

  49.   
    WauWsy's avatar

    Ik heb het nu nogmaals gespeeld en ik moet toch wel zeggen het valt me nu wat meer tegen.. Zijn flink wat mensen al lvl 50+ geworden en het lijkt nu meer op een spray game geworden.. Van alle kanten wor je bestookt en je kan nergens meer op reageren..

  50.   
    Bram_M99's avatar

    (null)

  51.   
    DaanDeGamer's avatar

    Ik dacht eerst van wtf is dat voor een spel maar toen ik de beta opstarte was hij toch wel leuk maar ik ga hem niet kopen bij de launch Miss later wel.

  52.   
    I Juggy I's avatar

    Spawn systeem moet echt beter voor de rest goed spel tot nu toe

  53.   
    Slayer61's avatar

    Daniel221″]

    ”Dark_Phoenix schreef, "[quote=”Daniel221″ schreef, ".."

    Bij mij is bij ultra met alles erop eraan echt niet mooi te noemen. Textures zijn gewoon niet scherp . "

    Vreemd.. heb hier nou niet echt het idee dat het er anders uitziet 😛 [/quote]
    Dit kan je niet vergelijken met hoe Battlefield 4 er nu uitziet, BF4 ziet er vele malen beter uit.
    Het is een beta, tuurlijk ziet het er niet mooi uit. Althans nu nog niet.