Vil je vijand met brutalities in Mortal Kombat X

NetherRealm Studios heeft tijdens een livestream onthuld dat brutalities terug van weggeweest zijn in Mortal Kombat X. We kunnen hier met recht spreken van een waardige comeback, want de Amerikaanse ontwikkelaar heeft ruim 100 van deze bloederige moves in de game verwerkt.

Brutalities zijn extra gruwelijke aanvallen waarmee je jouw vijand kunt pijnigen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de arme ziel tegenover je te villen of in tweeรซn te zagen. Je krijgt hier geen extra punten voor, maar het bloederige spektakel en de vernedering van je vijand is vaak al beloning genoeg.


Ook maakte NetherRealm bekend dat het Kombat Pack, dat gratis is voor mensen die de game pre-orderen, na de release los te koop zal zijn. De bundel bevat vier spelers die momenteel nog in ontwikkeling zijn en elke speler heeft meerdere kostuums.

Bovenstaande video toont tien brutalities uit Mortal Kombat X. Wil je de volledige livestream nog eens terugkijken, check dan de video hieronder.

  1.   
    Overload14's avatar

    Van de week al gezien maar ik vind et wel een leuke toevoeging ๐Ÿ˜› En er zitten er echt een paar vette Brutalities tusse ๐Ÿ˜›

  2.   
    gyros82's avatar

    Eindelijk weer een beetje terug naar de oude MK ๐Ÿ˜€ beter komen er ook dlc packs met animality’s of andere oude dingen ๐Ÿ˜›

  3.   
    gamepower's avatar

    vette brutalities en meer dan 100 dit word heerlijk + ook nog eens mega vette fatality’s .
    dus als ik het goed begrijp mensen die de game pre-orderen krijgen niet alleen Goro maar ook het eerste DLC pakket gratis of begrijp ik het verkeerd?
    in ieder geval staat mijn pre-order al een maand vast ๐Ÿ˜‰