Beelden Star Wars: Battlefront achter gesloten deuren getoond

We hunkeren al tijden naar meer informatie omtrent Star Wars: Battlefront. Afgezien van een trailer tijdens de E3 van vorig jaar en een stukje concept art begin dit jaar, hebben we maar weinig gehoord van deze veelbelovende game. Laat staan dat we iets gezien hebben…

Nu blijkt dat uitgever Electronic Arts achter gesloten deuren gameplaybeelden van Star Wars: Battlefront heeft getoond aan retailers. Dit gebeurt uiteraard vaker, maar bijna net zo vaak weten die beelden ook de rest van de wereld op den duur te bereiken. We hopen natuurlijk dat EA zelf een trailer naar buiten gaat brengen, aangezien deze week ook nog de Game Developers Conference plaatsvindt. De kans is echter ook groot dat men een grote onthulling, inclusief gameplay, bewaart voor de E3 in juni.

Peter Moore van EA was in elk geval alles behalve cryptisch op Twitter. Star Wars: Battlefront is vertoond aan een select gezelschap en werd bijzonder goed ontvangen:

Kijk jij uit naar Star Wars: Battlefront? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    assassinkarsten's avatar

    hopelijk wordt dit een goede star wars game!

  2.   
    Bram_M99's avatar

    Ben heel erg benieuwd!

  3.   
    GBA43's avatar

    Nice! Word wel weer tijd voor een goede Star Wars game, is er al bekend op welke engine het gaat draaien..?

  4.   
    Thijs.'s avatar

    unreal snowsource engine 17

  5.   
    GENERAL_DS's avatar

    Frostbite dacht ik, vermakelijk genoeg ๐Ÿ˜‰

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”GBA43″ schreef, "Nice! Word wel weer tijd voor een goede Star Wars game, is er al bekend op welke engine het gaat draaien..?"

    Battlefront 3 werkt op Frostbite 3 engine. De game is in ontwikkeling bij EA digital illusions CE oftewel DICE die bekent staat om de Battlefield reeks (op Hardline na).

  7.   
    kristianH's avatar

    kijk zo uit naar deze game, hopelijk zien we binnenkort wat beelden.

  8.   
    King of Heroes's avatar

    Ze mogen ons ook wat laten zien hoor! ๐Ÿ˜†