Besloten presentatie Star Wars: Battlefront ontving staande ovatie

Enkele geluksvogels op de Game Developers Conference kregen achter gesloten deuren een trailer van Star Wars: Battlefront te zien. De video toonde gloednieuwe gameplay van de langverwachte Star Wars-game en viel zeer goed in de smaak bij het aanwezige publiek.

EA-baas Peter Moore liet via Twitter trots weten dat de trailer na afloop een staande ovatie ontving van het aanwezige publiek:


Naar verluidt zal de trailer in de nabije toekomst ook aan ons simpele zielen worden getoond, dus blijf de komende weken aan je computer gekluisterd zitten.

  1.   
    stoneface's avatar

    kan niet wachten…

  2.   
    Danielle.k's avatar

    Jammer dat dit achter gesloten deuren gebeurt, fans willen namelijk ook wat zien of zijn ze bang dat de fans wat ze te zien krijgen niet bevalt.

  3.   
    Supermanneke's avatar

    Danielle.k schreef, "Jammer dat dit achter gesloten deuren gebeurt, fans willen namelijk ook wat zien of zijn ze bang dat de fans wat ze te zien krijgen niet bevalt."

    Fans zijn niet objectief. De pers uiteraard ook niet, maar als je alpha/beta footage laat zien dan is de het handiger om dit voor de pers te doen dan voor de fanbase. De kans dat je nuttige feedback krijgt is groter. Bovendien denk ik dat de fans tijdens de E3 en Gamescom ook wel de kans krijgen.

  4.   
    LesserMagic's avatar

    GameStop, pff…

  5.   
    UncreatedKoen's avatar

    heb er nu al zin in! laat maar komen!

  6.   
    PS4owner's avatar

    ben benieuwd naar de eerste echte gameplay, eerst zien dan geloven.