GN Lunchtip: Kinderen hebben verrassend veel moeite met Super Meat Boy


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Videogames worden steeds gemakkelijker! Althans, zo lijkt het als je de onderstaande kinderen bezig ziet met een ‘old-school game’ als Super Meat Boy. Geniet hieronder van hun pijn en moeite om toch de levels te voltooien! Moeten games weer lekker moeilijk worden als het aan jou ligt? Laat het ons hieronder weten.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Assassin’s Creed Kinect.

Eet smakelijk!

  1.   
    Leukste's avatar

    Sommigen deden het best aardig. Wij hebben ze ook niet allemaal in 1 dag gehaald. Een paar games die moeilijker zijn en behoorlijk wat uitdaging hebben zie ik als een mooie afwisseling.

  2.   
    GBA43's avatar

    Leukste schreef, "Sommigen deden het best aardig. Wij hebben ze ook niet allemaal in 1 dag gehaald. Een paar games die moeilijker zijn en behoorlijk wat uitdaging hebben zie ik als een mooie afwisseling."

    Inderdaad, het is overigens ook leuk om te zien hoe afwisselend de kinderen spelen, voor gamen moet je ook aanleg hebben (toch een stukje creativiteit)

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ik vraag me bij die video’s altijd af waar ze die mensen vandaan halen. Maar on topic: voor mijn gevoel zijn games steeds makkelijker aan het worden, een heleboel dingen worden door het spel zelf al voor je gedaan. Kijk maar bijvoorbeeld naar de oudere Splinter Cells en dan de laatste 2 delen. Het is gewoon een stuk makkelijker geworden en je hebt vaak veel meer ruimte om fouten te maken. Ik mis een beetje de spellen met de moeilijke eindbazen en waar je echt even goed voor moet nadenken voordat je je volgende stap zet. Dat is voor mij ook een van de redenen dat ik de Batman Arkham serie zo goed vind.

  4.   
    assassinkarsten's avatar

    Haha ik hou echt van jullie lunchtips

  5.   
    mheiden21's avatar

    Heerlijk altijd games met een uitdaging, heb weleens games paar dagen geen aandacht meer gegeven omdat een bepaald level niet wilde lukken. En dan ging je weer spelen en lukte het in één keer -_-

    Maar games mogen best wel een uitdaging hebben, mis dat wel in een hoop games tegenwoordig 🙁

  6.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    En vervolgens komen de meeste kinderen niet meer achter de Xbox vandaan x) #WWE