GN Lunchtip: Shadow of Mordor in het echt is hilarisch


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

“I’ve seen your face before, and I’ll see it again on my dinner plate!” De Uruk-hai in Middle-earth: Shadow of Mordor hebben allemaal hun eigen bloederige karakter, bijzondere angsten en bizarre openingszinnen. Hoe zou hun aanwezigheid op de Amerikaanse straten uitpakken? De gasten van Mega64 gingen als orcs tekeer en het resultaat is op z’n minst grappig te noemen:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Honest Game Trailer: Mario Party 10.

Eet smakelijk!

  1.   
    EpicSoftworks's avatar

    Mega64 zijn echt helden. Die van Assasins Creed was ook heel erg vet haha.

  2.   
    Tom's avatar

    Ben toevallig ooit Rocco van Mega64 tegen het lijf gelopen op de E3. Heb deze reeks video’s altijd al vet gevonden, daar heb ik ‘m toen even bedankt voor alle bizarre dingen die ze hebben gedaan. 🙂