GN Lunchtip: Speel The Elder Scrolls: Total War!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We hebben in de voorbije jaren al supertoffe mods voorbij zien komen voor games. Denk maar aan de Hot Coffee Mod voor GTA: San Andreas en Project Reality voor Battlefield 2.

Nu mogen we een waar pareltje aan dit rijtje toevoegen! Modder LoRdNazgu1 maakte namelijk een epische mod voor Medieval II: Total War waarin spelers een aantal epische gevechten uit de Elder Scrolls-serie kunnen uitvechten. Trek ten strijde met de Imperials, Redguards, en zelfs Daedra!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Deze dame doet een sprekende en sexy FemShep cosplay.

Eet smakelijk!

  1.   
    Hielke's avatar

    Total War: Middle Earth for the win!

  2.   
    nuclearnemo's avatar

    Ik weet dat Crusader Kings ook soortgelijke mods heeft. Middel Earth, Games of Thrones en Elder Scrolls heb ik allemaal al voorbij zien komen. En daar zit ook aardig wat werk in.

  3.   
    Basman01's avatar

    Hielke schreef, "Total War: Middle Earth for the win!"

    zoals battle of middle earth 2 ? 😉

  4.   
    Hielke's avatar

    @Basman01 plz. Total War: Middle Earth is zoveel beter!

  5.   
    assassinkarsten's avatar

    elders scrolls total war= best game ever