Koop binnenkort World of Warcraft game tijd in-game met goudstukken

Op 24 maart heeft Blizzard patch 6.1.2 voor de MMO World of Warcraft de wereld in gestuurd. Hoewel de patch niet heel veel verschil maakte met de vorige, was er één belangrijk punt: het maakte de marktplaats van de game klaar voor WoW Tokens. Deze tokens zullen in te wisselen zijn voor speeltijd en op deze manier kan men met in-game geld iets kopen wat jarenlang alleen met echt geld te kopen was, tegelijk geeft het ook een legale manier om je euro’s om te zetten in goudstukken.

De WoW Tokens zullen via een apart tabblad in het Auction House verkocht worden en als enige gedeelte van het AH gebaseerd zijn op regio in plaats van de server waarop je speelt. De exacte datum van invoeren is nog niet genoemd, maar het gebeurd volgens Blizzard ‘een aantal dagen na patch 6.1.2’, die dus al uit is. De tokens gaan 20 dollar of ongeveer dat in lokale valuta kosten, wat op dit moment ongeveer 18,30 euro is. De prijs in goudstukken zal op de eerste dag worden vastgesteld door Blizzard met het oog op de in-game economie, maar daarna aan de vrije marktwerking onderworpen worden.

Vinden jullie dit een goede manier om speeltijd te verkopen? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Vind dit een erge vette toevoeging. In combinatie met Honorbuddy ( bot voor wow ) is het lekker easy gold farmen waardoor ik nooit meer gametijd hoef te kopen HOERAAAAAAAAAAA GRATIS WOW TIJD 😀

  2.   
    Metalhead95's avatar

    Wow bot HEEEEUY!!!

  3.   
    Flapjack's avatar

    goede toevoeging, geen gepiel meer timecards enzo

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Chill!