Nieuwe pc screenshots GTA 5 bewijzen dat geduld loont

Het wachten wordt inmiddels bijna ondraaglijk voor pc-gamers. Terwijl console-bezitters al sinds 2013 aan de slag kunnen met GTA 5, wordt het geduld van pc-gamers nog steeds op de proef gesteld. Toen de pc-versie onlangs ook nog eens voor de tweede keer werd uitgesteld, schoot dat bij veel fans in het verkeerde keelgat. Een reeks nieuwe screenshots toont echter dat het het wachten allemaal waard is.

De 4K screenshots tonen onder andere prachtige vergezichten van Los Santos en Blaine County, maar ook de beroemdste straat in Hollywood komt even voorbij. Ben je enthousiast geraakt? Pre-order de pc-versie van GTA 5 dan v贸贸r dinsdag via het Rockstar Warehouse, want alleen dan krijg je 1 miljoen GTA-dollars als pre-order-bonus.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Dannytjuh's avatar

    m’n onderbroek is nat

  2.   
    INeedAJuanDance's avatar

    Het ziet er echt fantastisch uit!! ECHT SERIEUS SUPER MOOI!!!!!!

    maar der is zo enorm kleine groep die de game echt in 4k kan gaan spelen!
    Dat vind ik jammer!

    Maar rockstar heeft me wel weer want heb de game weer gepre-ordered (xbox 360 versie hiervoor)

  3.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Het ziet er echt geweldig uit dat geef ik toe, alleen de screenshots worden zoo mooi gemaakt dat de game tegen valt 馃檨

  4.   
    Musicman88's avatar

    Andere verkooppunten bieden de game ook aan met de $ 1.000.000,- online ingame bonus. Daarvoor hoef je m niet per se bij Rockstar zelf voor te halen.

    Wat betreft 4k. Mooi, zeer mooi. Maar zelfs ik als extreme pc freak heb nog geen monitor die 4k ondersteuning biedt. Gewoon omdat de kosten nog veel te hoog zijn. Dus het is fijn van Rockstar dat ze willen opscheppen met de hoge beeldkwaliteit, maar de meeste pc gamers hebben er dus nog niets aan. Hadden veel beter de aandacht kunnen schenken aan het vroeger klaar hebben van de game, zodat we als pc gamer niet weer zo extreem lang moeten wachten op de game. 馃槢

    En hopelijk krijgen we een game die af is….niet dat het weer hommeles is bij de release…… 馃檮

  5.   
    GamesPlayers123's avatar

    ik hoop voor iedereen die hem heeft gekocht/gaat kopen dat het het wachten waard is.

  6.   
    DaanDeGamer's avatar

    Zoo mooi

  7.   
    Danielle.k's avatar

    Hele mooie screens, ik weet zeker dat het voor de PC fans het wachten waard gaat zijn.

    Was leuk om je te spreken Peter op de Comic Con, spijt dat we niet even een foto gemaakt hebben van je Tuk Tuk, leuk dingetje was het.

  8.   
    ronineter's avatar

    Dannytjuh schreef, "m’n onderbroek is nat "

    laat dat zeiken in je stoel maar aan de ambtenaren over.

  9.   
    Bram_M99's avatar

    Ziet er zeker weten erg tof uit, maar als ik zo rondvraag bij mijn vrienden die PC-gamer zijn hebben maar een paar een 4K scherm. Degene die het hebben kunnen blij zijn, voor de rest is het (wachten) toch wel overbodig.

  10.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    rockstar heeft me. 4de keer dat ik gta koop. (1x xbox 360 en ps3. 2x PC)

  11.   
    Hielke's avatar

    @musicman88 bekijk het van de zonnige kant; hoewel je er nu nog niks aan hebt, is GTA V pc zo future-proof en kan je de resolutie omhooggooien wanneer het bereikbaar is!

  12.   
    Musicman88's avatar

    Hielke schreef, "@musicman88 bekijk het van de zonnige kant; hoewel je er nu nog niks aan hebt, is GTA V pc zo future-proof en kan je de resolutie omhooggooien wanneer het bereikbaar is!"

    Klopt, maar had dit dan liever in een toekomstige update gezien en dat de game dan wat eerder klaar zou zijn. 馃槈

    Maar goed, nou al zolang gewacht, die laatste 16 dagen kunnen er ook nog wel bij 馃槢

  13.   
    Bram_M99's avatar

    Ziet er echt heel erg mooi uit

  14.   
    Nitrix31's avatar

    Vond de game op de PS4 al erg mooi. Maar dit is toch net weer een stukje mooier. Daarom haal ik hem ook gewoon voor de PC 馃榾

  15.   
    Mandamo's avatar

    Tja, ziet er tof uit enzo..Maar laat ze eerst maar eens de matchmaking van GTA Online fixen. Vraag me af hoe snel dat op de pc is.

  16.   
    p3n0z4h13's avatar

    Mandamo schreef, "Tja, ziet er tof uit enzo..Maar laat ze eerst maar eens de matchmaking van GTA Online fixen. Vraag me af hoe snel dat op de pc is."

    Wat ik me afvraag is hoe de gta online PC launch dag verloopt, heb het spel op de ps3 en online redelijk wat uurtjes er in gestoken, en ben ook erg benieuwd hoe het gaat met je character synchroniseren naar de pc…
    Hopelijk verloopt dit een beetje vlekkeloos, de ps3 gamers weten wel wat voor dramatische dagen het waren toen gta 5 online uitkwam. 馃槼