Pc-versie GTA 5 bevat nieuw radiostation genaamd The Lab

GTA 5 bevatte bij zijn release in 2013 al tientallen uren aan radio, maar met de new-gen-release van vorig jaar deed Rockstar daar nog eens een schepje bovenop door 162 nieuwe nummers toe te voegen. Echter, Rockstar zou Rockstar niet zijn wanneer het nog een stapje verder zou gaan wanneer de rest allang tevreden is en dus bevat de pc-versie van GTA 5 een extra radiostation.

Het gaat hier om een zender genaamd “The Lab”, die nummers draait die afkomstig zijn van Welcome to Los Santos. Dit nieuwe album, dat geïnspireerd is door de originele soundtrack van GTA 5, bevat onder andere nummers van The Alchemist, Oh No, Woody Jackson en Tangerine Dream.

De muziek zal voor het eerst te horen zijn in de pc-versie van GTA 5, die vanaf 14 april verkrijgbaar is. Het album verschijnt een week later ook op cd, vinyl en als digitale download. Daarnaast is het mogelijk om de nieuwe nummers te gebruiken als achtergrondmuziek in de Video Editor, die tevens exclusief beschikbaar is voor de pc-versie van de game.

De pc-versies van vorige GTA-games gaven spelers de mogelijkheid om hun persoonlijke radiostations samen te stellen met hun eigen mp3-muziek. Of GTA 5 een soortgelijke feature zal bevatten, is nog onduidelijk.

  1.   
    HWSHHZ's avatar

    Mijn eigen muziek in-game vindt ik nog altijd het best

  2.   
    Basman01's avatar

    De pc-versies van vorige GTA-games gaven spelers de mogelijkheid om hun persoonlijke radiostations samen te stellen met hun eigen mp3-muziek. Of GTA 5 een soortgelijke feature zal bevatten, is nog onduidelijk.

    ik zou het wel fijn vinden als deze optie naar consoles komt.

  3.   
    tomson71's avatar

    Dat ze er onderhand maar een echte metal zender in doen, die punk zender is nou ook niet alles

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    dat is weer het voordeel van de pc versie

  5.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Hoe meer muziek hoe beter. Werd er op de 360 soms een beetje gek van om iedere keer weer dezelfde nummers te horen als je in een auto stapt dus nog een extra radiozender is een welkome toevoeging

  6.   
    Bacotje's avatar

    En ik meteen denken dat ze de soundtrack van Breaking Bad bedoelen 😛

  7.   
    Bram_M99's avatar

    Nice, nu is het de 1,5 jaar wachten totaal waard! 😀