Pc-versie van Batman: Arkham Knight verschijnt mogelijk alleen digitaal

Fans van de Batman: Arkham-franchise ontvingen deze week teleurstellend nieuws, want hoewel een remaster van Batman: Arkham Asylum en Arkham City mogelijk in de maak is, bleek dat de releasedatum van Batman: Arkham Knight ruim twee weken naar achter is geschoven en dat de game nu op 23 juni moet verschijnen. Mocht je van plan zijn om Batman: Arkham Knight voor de pc te halen, dan komt daar nu nog wat slecht nieuws bij.

Een medewerker van de Britse internetwinkel ShopTo claimt namelijk via Twitter dat er geen fysieke versie van Batman: Arkham Knight voor de pc zal verschijnen. Pc-gamers zullen mogelijk voor de aanschaf van Batman: Arkham Knight dus verplicht hun toevlucht moeten zoeken tot de diverse digitale distributieplatformen zoals Steam. Mocht Anderson het bij het rechte eind hebben, dan is dit dus een flinke domper voor liefhebbers van ‘games met een hoesje’:

  1.   
    Thijs.'s avatar

    De meeste mensen halen de game toch via steam of andere digitale websites.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    De digitale tijdperk begint dan nu ook echt te komen voor de PC.

    Alle pc gamers hebben idd Steam, Orgin noodgedwongen Uplay. xD
    En met de prijzen goedkoper zeker die op Steam, wie koopt er nu dan tegenwoordig games op een schijfje?

  3.   
    nick1295's avatar

    Om me heen zie ik ook steeds minder mensen een schijfje kopen dus dat ze het in de toekomst alleen digitaal gaan verkopen verbaasd me niets, het bespaard natuurlijk kosten. Ook al zijn er mensen die dit soort dingen sparen en er een collectie van maken, voor hun zou het wel teleurstellend zijn.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "En met de prijzen goedkoper zeker die op Steam, wie koopt er nu dan tegenwoordig games op een schijfje? "

    Nou ja, Steam is goedkoop tijdens de diverse sales en dergelijken, maar als je een nieuwe game wilt kopen ben je op Steam niet bepaald goedkoop uit. Voor een game als Arkham Knight tel je gewoon 49,99 euro neer, terwijl je zulke pc-games via webshops vaak voor 30 á 40 euro aan kunt schaffen!

  5.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Jammer voor de mensen die per sé een mooi hoesje bij het spel willen hebben maar mij maakt het niks uit. Meestal activeer je toch alleen ff de key op steam/origin/uplay en kijk je er verder ook niet meer naar. Ik vond het toen ik nog op de xbox360 speelde wel leuk om een hele verzameling van spellen in de kast te hebben staan maar sinds ik op pc speel maakt het me echt geen ruk meer uit

  6.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Zal vast de toekomst wel worden, dat er straks geen CDs meer gemaakt, worden alleen nog maar digitaal