PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Mortal Kombat X zijn uitgesteld

Nadat er onlangs al enkele geruchten waren over een vermeend uitstel van de PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Mortal Kombat X heeft uitgever Warner Bros. hier nu eindelijk uitsluitsel over gegeven. De last-gen-versie, die ontwikkeld wordt door High Voltage Software, blijkt inderdaad met vertraging te kampen. Een exacte releasedatum voor de PlayStation 3- en Xbox 360-editie van NetherRealm’s fighter is momenteel niet bekend, volgens Warner Bros. verschijnt de game ergens in de zomer voor de vorige generatie consoles.

Was je van plan om Mortal Kombat X te halen voor de PlayStation 4, Xbox One of pc, dan hoef je je geen zorgen te maken. Warner Bros. laat namelijk weten dat deze versies van de game gewoon vanaf 14 april in de winkels zullen liggen:

Warner Bros. Interactive Entertainment today confirmed that the Xbox 360 and PlayStation 3 versions of Mortal Kombat X being developed by High Voltage Software will release this summer. The Xbox One, PlayStation 4 and Windows PC versions will be available April 14.

  1.   
    gamepower's avatar

    gelukkig alleen (voorlopig) op de vorige generatie..

  2.   
    Metalhead95's avatar

    idd beter.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Of is het cancelled voor PS3 & XB360 ?!?? 😮

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "Of is het cancelled voor PS3 & XB360 ?!?? 😮 "

    Lijkt me sterk. De focus ligt gewoon niet op de PS3/Xbox 360-versie. De last-gen-versies worden door een andere studio (High Voltage) geport, dat werk zal niet in eens geannuleerd worden. Zeker niet omdat Warner Bros. nu laat weten dat deze versies later komen, anders hadden ze net zo goed direct kunnen zeggen dat ze geannuleerd zijn. Ze winnen er ook bijzonder weinig mee door te doen alsof de PS3/X360-versie later komt, terwijl hij helemaal niet meer zou gaan verschijnen.

  5.   
    Bram_M99's avatar

    Ik denk dat het groter en belangrijker nieuws is als een game niet word uitgesteld …

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    @Leon 2.0

    Wel laten we het hopen voor de last-gen spelers, want het is inderdaad niet de eerste keer dat een game is stopgezet wegen het meer aandacht geven aan de new-gen consoles zoals met Dying Light.

  7.   
    gamepower's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "@Leon 2.0
    Wel laten we het hopen voor de last-gen spelers, want het is inderdaad niet de eerste keer dat een game is stopgezet wegen het meer aandacht geven aan de new-gen consoles zoals met Dying Light. "

    met alle respect voor de last-gen speler, maar ik zou het stilaan goed vinden mochten ze stoppen met uitbrengen voor de last-gen, dit kan alleen maar ten goede komen van de nieuwe consoles