Slender: The Arrival nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One

Drie jaar geleden hebben massa’s gamers zich collectief een hartverzakking geschrokken met de gratis indiegame Slender: The Eight Pages. Net toen iedereen zijn hart chirurgisch weer omhoog had laten trekken, kwam ontwikkelaar Bue Isle Studios met een vervolg getiteld ‘Slender: The Arrival’.

Slender: The Arrival is al sinds 2013 beschikbaar voor de pc en sinds deze week kunnen ook bezitters van een PlayStation 4 of Xbox One met de game aan de slag. Het spel kost normaal 10 euro, maar is enkel in deze launchweek beschikbaar voor 7 euro. Let wel: deze aanbieding geldt enkel voor Xbox Live Gold- en PlayStation Plus-leden.

Ter promotie van de new-gen-versie organiseert Blue Isle een prijsvraag. De game bevat een verborgen audiofragment dat willekeurig afgespeeld wordt wanneer spelers het bos verkennen. Hoor je dit geluid? Neem het dan op, upload de video op YouTube en stuur de URL naar [email protected]. Onder alle inzendingen worden vervolgens verschillende prijzen, waaronder exclusieve T-shirts, verloot.

  1.   
    UncreatedKoen's avatar

    Heb de game net aangeschaft op moment van typen voor de Xbox One. Heb hem toen voor 2 euro gekocht als beta voor mijn Mac maar nooit die extra DLC gespeeld voor de Console versies (360 en PS3) dus de Xbox One versie maar! 🙂

  2.   
    Kamelot2's avatar

    Ziet er wel Creepy uit haha echt gaaf:D

  3.   
    xutlfw's avatar

    Maar door ????? Wat denk jij ???
    http://alletrucs.com/

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Ik heb de game gezien inderdaad 😉