Uncharted 4: A Thief’s End trailer lijkt ode aan Crash Bandicoot

De eerste trailer van Uncharted 4: A Thief’s End, die vorig jaar op de E3 getoond werd, zou veel gelijkenissen tonen met een andere game van ontwikkelaar Naughty Dog, namelijk Crash Bandicoot. De geruchten gonzen al even op het internet, maar we willen het jullie niet laten missen.

Onderstaande afbeelding laat drie stukjes zien die in de trailer van Uncharted 4 wel erg lijken op een stuk uit de eerste Crash Bandicoot. Zo ontwaakt Nathan Drake uit een slaap of bewusteloze staat, zet zichzelf weer op de been en begint een tocht richting de jungle. En laat dat nou heel erg lijken op een scène uit Crash Bandicoot.

In onderstaande video, vanaf 02:20, is de scène van het spel te bekijken. Vergelijk deze eens met de trailer van Uncharted 4. Toeval of een ode aan de oude serie?

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ik denk dat puur toeval is.
    Maar wel tof dat mensen zulke dingen zien.

  2.   
    assassinkarsten's avatar

    vette trailer maar kan best toeval zijn

  3.   
    gatemaster64's avatar

    soldierarjan schreef, "Ik denk dat puur toeval is.
    Maar wel tof dat mensen zulke dingen zien."

    denk het helaas ook! 🙁

    heb nog nooit een crash bandicoot game gespeeld, maar meer platform games voor op de ps4 zijn altijd welkom.

  4.   
    yannick_TXL's avatar

    Een nieuwe crash bandicoot en spyro game zou niet gek zijn! 😀 ik zeg laar maar komen na al die jaren maar wachten sinds dat deel na enter the dragonfly (legend of spyro en skylandrrs is troep)

  5.   
    Bram_M99's avatar

    Lijkt me tof als er een nieuwe Crash Bandicoot zijn zijn maar vraag me af of dit gewoon toeval is…

  6.   
    Papachico's avatar

    Dit is wel heeeeel erg ver gezocht shiiiit

  7.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Het wakker worden op een strand of in de woestijn of waar dan ook en jezelf op de been helpen om een heel avontuur te beginnen is een cliché wat wel vaker wordt gebruikt voor zulke games. Wel grappig om het zo naast elkaar te bekijken. Maar als het nou toch een hint blijkt te zijn naar een nieuwe crash bandicoot zou sony waarschijnlijk flink wat ps4’s verkopen