Batman: Arkham Knight Season Pass en Premium Editie aangekondigd

De Season Pass voor Batman: Arkham Knight is officieel aangekondigd voor alle platformen door Warner Bros. De Season pass voor de game zal zes maanden lang spelers van nieuwe content voorzien waaronder nieuwe story missions, extra super villains die Gotham zullen binnentreden, nieuwe skins voor de Batmobiel, extra challenge maps, nieuwe skins voor Batman en nieuwe race tracks voor de Batmobiel. Alle content zal verdeeld worden over de zes maanden na de launch.

De prijs van de Season Pass is 39,99 euro en kan digitaal gepre-orderd worden. Daarnaast is er ook de optie om de digitale Batman: Arkham Knight Premium Editie te pre-orderen. Deze versie combineert Batman: Arkham Knight samen met de Season Pass zodat je naar hartenlust kan genieten van alles wat Batman: Arkham Knight zal bieden. De prijs van deze digitale bundel is nog niet bekend.

Batman: Arkham Knight verschijnt op 23 Juni voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    DonPulliany's avatar

    40 euro voor een season pass het moet niet gekker worden

  2.   
    Sa.'s avatar

    Ben benieuwd, eerst zien dan geloven

  3.   
    G-6's avatar

    Ik zou echt een willen dat er een Season Pass word aangekondigd voor de release-datum van de game en dat de game dan flopt…bij wijze van dan.

  4.   
    Dannytjuh's avatar

    voor €40 koop je 4 spellen op steam voor €10 of 8 spellen voor €5. Bah.

  5.   
    stinkiwinkie's avatar

    overdreven

  6.   
    gamepower's avatar

    40 lappen is echt wel overdreven…. dat de game goed zal zijn, daar twijfel ik niet over.. maar 70 euro voor de game (GM belgie) en 40 voor DLC maakt 110 euro voor 1 spel echt zot is dat!

  7.   
    Kardinalus's avatar

    Zoals m’n oma altijd zegt. “Wat de gek ervoor geeft”. En in dit geval zijn er vast zat gekken te vinden die het er voor over hebben….