Destiny DLC House of Wolves verschijnt 20 mei

Goed nieuws voor de vele miljoenen spelers van Destiny, want Bungie heeft de nieuwste DLC ‘House of Wolves’ eindelijk van een releasedatum voorzien. De nieuwe content zal op 20 mei in Europa verschijnen.

In deze uitbreiding maken we mee dat de Awoken zijn belazerd door de Fallen. De koningin van de Awoken wil wraak zien en besluit om haar thuisgebied, The Reef, open te stellen voor alle Guardians.

De komende weken tot aan de release zal Bungie stukje bij beetje meer bekend gaan maken omtrent nieuwe Strikes, nieuwe evenementen en uiteraard nieuwe uitrusting om te bemachtigen in House of Wolves.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    hmm misschien weer eens een reden om te beginnen aan deze game

  2.   
    Papachico's avatar

    Zat er ook aan te denken om weer eens te spelen, mja dan moet ik zowel de vorige als deze dlc gaan kopen. Vond 20 euro beetje teveel voor de eerste dlc en dan moet ik deze ook nog gaan kopen. Als je kijkt naar wat je krijgt, heb ik ineens geen zin meer om te spelen. Miss ooit nog eens, aangezien t schieten wel lekker aanvoelt. Hoop ook op een 3e subclass.

  3.   
    Daan's avatar

    Het is omdat ik deze nog gratis krijg i.v.m. de aanschaf van de Ghost-editie, maar anders had ik er geen euro voor willen betalen. Aan het begin van Destiny echt blij met deze game, maar ze hebben me niet weten te boeien om continue door te blijven spelen helaas. 🙁

  4.   
    Bones's avatar

    Net als Daan was ik echt verkocht, maar het is steeds meer van hetzelfde, heb beide uitbreidingen vorig jaar Oktober al aangeschaft, maar denk niet dat ik House of Wolves ga uitproberen, ik ben er gewoon klaar mee.