Details Black Ops 3 uitgelekt; bevat coöperatieve singleplayer, Zombie-modus en jetpacks

Call of Duty: Black Ops 3 wordt morgen officieel onthuld door Activision, maar een reeks uitgelekte flyers vertelt ons nu al veel informatie over de game. Zo weten we nu dat de singleplayer-modus van de game dit keer coöperatief te spelen is met maximaal vier man tegelijkertijd. Hierbij wordt dezelfde server-infrastructuur gebruikt als voor de multiplayer- en zombie-modi, dus reken op snelle matchmaking en weinig lag.

Daarnaast worden de traditionele, lineaire levels waar de Call of Duty-serie om bekendstaat, in Black Ops 3 afgewisseld met grotere levels die ruimte bieden voor arena-achtige gameplay. Bovendien is je singleplayer-personage dit keer volledig aanpasbaar. Je kunt jouw soldaat niet alleen voorzien van een eigen uiterlijk, ook de wapens en vaardigheden zijn volledig aanpasbaar. Op één van de flyers valt te lezen:

Every player is completely customizable: from weapons and loadouts, to abilities and outfits, all with full progression systems and a personalized armory to show accomplishments, providing a constantly-evolving campaign experience.
Hoewel de personages in Black Ops 3 niet beschikken over een Advanced Warfare-achtig Exoskelet, zijn ze wel allemaal uitgerust met een jetpack. Dit staat je wederom toe om extra hoog te springen en dankzij het nieuwe bewegingssysteem kun je in Black Ops 3 nog vloeiender door de levels bewegen. Je hebt dus meer bewegingsvrijheid dan in vorige Black Ops-games en de maps zijn hier speciaal voor ontworpen. Tevens introduceert Black Ops 3 zogenaamde ‘Specialist-personages’. Deze vormen een aanvulling op het traditionele XP-progressiesysteem en geven spelers de mogelijkheid om zich te specialiseren in één van drie klassen. Dat moet zorgen voor meer variatie op het slagveld.

Tot slot is de geliefde Zombie-modus terug van weggeweest. Volgens Activision zelf gaat het hier om “de meest ambitieuze” Zombie-modus ooit, die dit keer onder andere beschikt over een losstaand verhaal en eigen progressiesysteem.

Foto’s van de twee flyers, waarvan één zelfs het eerste in-game screenshot toont, vind je hieronder. Eerder bleek uit een banner van Bart Smit al dat Black Ops 3 een multiplayer beta krijgt en verschijnt op 6 november.

Ben jij enthousiast over deze eerste informatie? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Sa.'s avatar

    Alles naar verwachting, die Co-Op campaign klinkt wel interessant opsich. 🙂

  2.   
    Moodey's avatar

    Vind het personaliseren van je character wel vet, alleen van mij hoeven die jetpacks niet -,-

  3.   
    bjorntukkertje's avatar

    Idd die jet Packs hadden niet gehoeven 🙁

  4.   
    mvbadbob's avatar

    nee dankje. call of duty is niet meer wat het was!!

  5.   
    mmx's avatar

    Ik pas ook dat futuristische vind ik niet leuk .Waar is de tijd dat we onze bekende vijanden konden na jagen 😮 Ik vind nog steeds die oudjes van Cod nog leuk ik game er ook nog vaak mee voor de zoveelste keer 🙄

  6.   
    mastertje's avatar

    Ach ik zal het zelf ook niet kopen omdat ik geen fan ben van dat futuristische gedoe. Maar vroeger zat iedereen ook al die ww2 games af te zeiken en wouden ze naar modern setting. Nu is het vica versa, wees blij dat ze wat nieuws proberen ge doen qua settings. (Al ben ik van mening dat bij CoD het niet veel uitmaakt welke setting het is, blijft praktisch hetzelfde)

  7.   
    rude1980's avatar

    Ok laat modern warfare 1 HD remake maar komen!!!!
    I