GamersNEP: Zynga heeft HD-remake Farmville in de planning

HD-remakes zijn de laatste tijd hét ding in de game-industrie. Ontwikkelaar Zynga, onder andere bekend van FarmVille, kennen we als een bedrijf dat graag een slaatje uit dit soort trends slaat en ook deze trend is bij Zynga niet onopgemerkt gebleven. Door een hack bij het bedrijf is bekend geworden dat Zynga bezig is met een HD-remake van FarmVille. De hackers vonden op het computernetwerk onder andere HD-renders van bloemkolen, bananen en maiskolven.

Ook werden tijdens de hack nog niet geplaatste vacatures gevonden voor Xbox One- en PlayStation 4-ontwikkelaars. In de vacatures werd gevraagd naar ontwikkelaars die graag mee willen werken aan het optimaliseren van een bekende franchise voor de new-gen consoles. Betekent dit dat we FarmVille in 1080p en 60 FPS op de Xbox One en PlayStation 4 kunnen gaan spelen? Helaas wou Zynga niet reageren op de gelekte informatie. Mark Pincus, CEO bij Zynga, zei het volgende:

We cannot confirm that a successful hack has targeted Zynga. The fact that half our IT department has been fired last week is unfortunate, but it does not mean that our company has been hacked. We do not comment on rumors that are circling on the internet. Zynga still loves the FarmVille-franchise and will continue to please all housewives that play our games every day. And of course Zynga will seize every opportunity to make some money, that is how you guys know us. I can’t tell you more…

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

  1.   
    King of Heroes's avatar

    Hier zou ik niet eens van opkijken als het echt was… 😳

  2.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Het idee van het concept remake al…
    Maar gelukkig is dit GamersNEP 😀

  3.   
    EpicSoftworks's avatar

    Ik wist het! Altijd al bloemkolen in HD willen planten en oogsten en eindelijk is mijn wens in vervulling gegaan. Ik ga de PS4 versie kopen!

  4.   
    MikeGevers's avatar

    Het verschijnen van dit bericht zegt al genoeg over de huidige toestand in de game-industrie: te veel HD-remakes 😛 Ik blijf hopen dat die nieuwe Overlord-game géén remake/mobiele game is 😛 Dat is een beetje het trieste: je durft tegenwoordig bij een teaser niet te veel te hopen op een écht vervolg, want je bent stiekem toch bang dat het om een remake gaat…