Nieuw PlayStation Vita-model met HDMI-poort in de maak?

Op Twitter is via het account Trademark_bot een design gelekt voor een nieuw PlayStation Vita-model, dat mogelijk een HDMI-poort krijgt. Sony Computer Entertainment heeft een nieuw handelsmerk in Japan aangevraagd en onderstaande afbeelding zou het model zijn.

In het bericht staat vermeld dat het mogelijk om de eerste versie Vita gaat, dus niet de Slim-versie, al krijgt dit apparaat net als de PlayStation Vita Slim een LCD-scherm in plaats van OLED. De beste functie van het apparaat lijkt de HDMI-poort te gaan worden, waarmee je de Vita op je televisie aan kunt sluiten.

Dit geeft legio mogelijkheden, als zowel Sony als ontwikkelaars er iets mee gaan doen. Het zijn vooralsnog geruchten, dus we zullen op een officiële verklaring van Sony moeten wachten. Zitten jullie hier op te wachten?

  1.   
    Thijs.'s avatar

    verwacht het niet, aangezien de vita geen top product was voor de meeste mensen denk ik niet dat ontwikkelaars er nog titels voor willen maken. en ik verwacht ook niet dat sony een nieuw model op de markt zet.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    En hoe wil je dan gaan spelen als nog ?, je moet dan wel een redelijk lange hmdi kabel hebben.
    Ik denk meer om films of iets af te spelen die erop staan

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Als hij uitkomt en een beetje voldoet aan mijn eisen is er een grote kans dat ik hem ga halen

  4.   
    Dynastickiller's avatar

    Heb de ps vita de eerste dag gekocht en doe er letterlijk niks mee, soms nog om een update te doen, ik vind t zonde van mn geld heb nu toch de z3 voor remote play

  5.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Als ze bij Sony dit nu aan het doen zijn graven ze hun eigen graf. (maar ze gaan nog lang niet dood door de Playstation 4)

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Dynastickiller schreef, "Heb de ps vita de eerste dag gekocht en doe er letterlijk niks mee, soms nog om een update te doen, ik vind t zonde van mn geld heb nu toch de z3 voor remote play"

    Ik ook en het kwam eigenlijk door dat ik Uncharted wou spelen, daarna heeft ding gewoon in de kast gelegen.
    Als ze dit uitbrengen graven ze zich zelf helemaal het graf in, er komt al amper wat voor uit ga je een nieuwe versie uit brengen.

  7.   
    Flippow's avatar

    Kunnen ze niet beter investeren in goeie games? Ik speel veels te weinig op dat ding. Alleen met lange reizen vermaak ik me enig zins met de games die er nu zijn.

  8.   
    DaanDeGamer's avatar

    Doet dit nou niet sony wordt geen succes

  9.   
    Shatish_s's avatar

    Geldt voor mij ook… vanaf dag 1 in huis gehaald met uncharted.. daarna niks meer gedaan. Totdat tales of hearts r uitkwam…. en nu ligt t weer stof te happen…..

  10.   
    jungler's avatar

    Het lijkt me wel wat als je je vita kan gebruiken als controller en dan spelen op een groter scherm. Zou nieuwe perspectieven kunnen openen. Zeker wanneer je hem ook elke monitor en laptop kunt aansluiten zou vette upgrade zijn.